Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Metings1905 | Kasa 275 Hedef 3 Adım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

SaHgEc

BEŞİKT🖤ŞK
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
48,801
20,177
113
@SaHgEc kanka @netherlands 350 TL rolling bakiyesi at gerisi senindir ben öğlen 12.30da gelirim
Adım tamam mı olsun Dostum hızımı alamadım 1 adım daha diyordum ama kâfi bu kadsr sorun var ama dostum 🙏 1_30 dakika arası oynadığım için mac sonucu bekleyeceğiz galiba ya da ill yarının bitmesini mi hay Allah bunu gözden kaçırdım neticede MUTLU SON 🙏🤗

Calypso13

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
15,960
13,171
113
Adım tamam mı olsun Dostum hızımı alamadım 1 adım daha diyordum ama kâfi bu kadsr sorun var ama dostum 🙏 1_30 dakika arası oynadığım için mac sonucu bekleyeceğiz galiba ya da ill yarının bitmesini mi hay Allah bunu gözden kaçırdım neticede MUTLU SON 🙏🤗
Yarida sonuçlanır genelde

MadRasCaL

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,271
9,177
113
Dostum Kalan paraya oyna o senin ama 350 Hollanda at 🥳🥳

SaHgEc

BEŞİKT🖤ŞK
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
48,801
20,177
113
Böyle 🙄🙄🙄
Sanırım maç sonucu sonuçlanacak ya ,roll sırasındaki arkadaşa haksızlık olmasın, sıra beklemesin bana fix Atar mısın dostum atıyorum hemen

netherlands

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,201
6,308
113
İlk yarı bitince sonuçlanır dm arıyorum sana ben

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...