Abi bayramın mübarek olsun bayram geldimi gittimi hiç anlamadımİyi bayramlar kardeşim hazin son
Pragmatic play da gecerliymis başka alanda kullanırsak da iptalmisCanlıdan istedim böyle dedi umarım eklenir
Deneme bonusu talebiniz ilgili birime iletilmiştir 1-15 dakika içersinde kontrol sağlanıp hakkınız mevcut ise otomatik aktarılmaktadır. İşlem yoğunluna bağlı olarak bu süre maksimum 25 dakikaya kadar uzayabilmektedir. Canlı destek hattında beklemenize gerek yoktur Anlayışınız için teşekkür ederim.
Öyle her geçen yıl tadını da almak zorlaşıyor bayramların bileAbi bayramın mübarek olsun bayram geldimi gittimi hiç anlamadım
Her iki alan gecerliSlot sa hiç boşuna üye olmayalim bari
kod bitik gecersiz1k deneme veriyor yatırımsız 10k yap 1k cek diger detayları canlıdan öğrenin
Kod:MBDNM1K
Ekleme ; kodu canli destek veriyor
eyw bakayım hemenCanli ekliyor
Canli ekliyorddukod bitik gecersiz
Abi buraninda tadı tuzu yok bunalıma girdimÖyle her geçen yıl tadını da almak zorlaşıyor bayramların bile
Niye kekleyeyim dostum alanlar var gördüğün gibiEğer olay böyle ise konu sahibi harbiden milleti kekledi
Öyle oldu dostum bizde atladık hemen.Eğer olay böyle ise konu sahibi harbiden milleti kekledi
Takılma fazla dikkat et kendine bunalım stres iyi değil erken yaslandirirAbi buraninda tadı tuzu yok bunalıma girdim
Menepozmu diyorlar hani kadinlarin girdiği öyle abuk sabugumAbi buraninda tadı tuzu yok bunalıma girdim