- 2,179
- 1,308
- 113
Ben çoktan oldum bile dostum banada 15 dakka sonra da numaranız yok hakkınız yok dendiUsta ben buna 15 dakika dedi bekliyorum gelirse atarım üye olmayın boşuna
Ben çoktan oldum bile dostum banada 15 dakka sonra da numaranız yok hakkınız yok dendiUsta ben buna 15 dakika dedi bekliyorum gelirse atarım üye olmayın boşuna
Eklerse yazrm knkEklerse yaz lütfen buraya dostum
Oda olur almayan zaten aldim diye boşuna yazmaz heraldeAldık değil de SS atsana bı kanka sen sana zahmet
Öyle desene usta boşuna bekliyorum bende sağlık olsun banada eklenmedi zatenBen çoktan oldum bile dostum banada 15 dakka sonra da numaranız yok hakkınız yok dendi
Alan almış bi sekilde arkadaslar3 dakikada yüklendi
Farkındaysanız eklenen kimse yok eklendi diyenler de ekran görüntüsü atmıyor bu iş yaş İŞ hiç kayıt olmayınTarafımızda bulunan deneme bonus aktarımı sağlanacak üyelierimizin arasında sizlerin Gsm numarası bulunmamaktadır. hakkınız mevcut değildir.
Ss atar mısın rica etsek3 dakikada yüklendi
Söz eklenirse resim atacamFarkındaysanız eklenen kimse yok eklendi diyenler de ekran görüntüsü atmıyor bu iş yaş İŞ hiç kayıt olmayın
Adam boş yere neden eklendi yazsin kiFarkındaysanız eklenen kimse yok eklendi diyenler de ekran görüntüsü atmıyor bu iş yaş İŞ hiç kayıt olmayın
kardeş senin numara yoksa konuyu niye kitliyor sana ozelmi bu sen alamadiysan diğer arkadaşlar alır savcimisin konuyu kitloyon
Tarafımıza iletilen listede numaranız bulunmamaktadır hakkınız mevcu değildir. Gelen buAdam boş yere neden eklendi yazsin ki
Kimse alamamış ne parliyon sen kral aldım diyenlerde SS atmıyor neyin pesindesin senkardeş senin numara yoksa konuyu niye kitliyor sana ozelmi bu sen alamadiysan diğer arkadaşlar alır savcimisin konuyu kitloyon
Kodu canlıya veriyorsun işte ne var bundaHem canlıdan al demişin kod paylaşmaş mişin