- 3,629
- 1,201
- 113
fenerı cok ıyı yakalamıssın 3 orandan
Dayı su supere 1 k atacaz özel için ama tam 1020 TL para var geçirme parası filan lazimmiVar bro
Aynen kashima olsun derimsen seç ama kashima daha aktifti gibi
Bu kadar gömmeyin be kardeşim sabah maç bitsin öyle gömelimbizim milli takım direk maçtan sonra uçaga biner gibi geliyor😂
Muhammet 661 i at rolling yapalım kazanç olursa birkaç kişiye atarızGelirse 1 kişiye 661 TL
Bol şansEkli dosyayı görüntüle 987945
Reis birini seç etiketle sana zahmet herkes bekliyor kesene bereket1 kişi seçerseniz çekim gelince atayım.
Kashima aktif onu sec1 kişi seçerseniz çekim gelince atayım.
Öküze 7 kişi ortak giriliyor 7.kisi ben olayim1 lira açıkta kalıyor
Bro ben megacuzdandan kullanıyorum kriptoyu sende aç 2 dk sürekli kullan.ama enistede hertulu kripto var sogukcuzdan falanDayı su supere 1 k atacaz özel için ama tam 1020 TL para var geçirme parası filan lazimmi
Sen seç kirvecan1 kişi seçerseniz çekim gelince atayım.
Himmete yazdım enişteye yazsın diye yazamam dedi misafirliktemis hele oto havaleye attim ins para pic olmazBro ben megacuzdandan kullanıyorum kriptoyu sende aç 2 dk sürekli kullan.ama enistede hertulu kripto var sogukcuzdan falan
Kashima hak ettiGelirse 1 kişiye 661 TL
O ne demek la bnde varim bnden hariç kaç kişi daha var.ayip olmiyomu o adamlara sen bunu yazıncaKashima aktif onu sec
Bol şansGelirse 1 kişiye 661 TL
Haklısın dayı ben gördüğümü yazdım kusura bakmaO ne demek la bnde varim bnden hariç kaç kişi daha var.ayip olmiyomu o adamlara sen bunu yazınca
@Golcümetin bu ipneye verme 😂😂 @Hayat1kumar serdarima ver yada @Kashima ya ver 😎😎1 kişi seçerseniz çekim gelince atayım.
Himmetle erhanin arası var onun no vardır 2 dk yazsın wpdanHimmete yazdım enişteye yazsın diye yazamam dedi misafirliktemis hele oto havaleye attim ins para pic olmaz
Aranızdan birini seçin dediği için kendi yorumu dost ,ben de kendimce kashima dedim misalO ne demek la bnde varim bnden hariç kaç kişi daha var.ayip olmiyomu o adamlara sen bunu yazınca
2 sayfada won oldu ne hakkıKashima hak etti