- 22,622
- 13,120
- 113
Bakım yazdım hele ben himmete wpdenHimmetle erhanin arası var onun no vardır 2 dk yazsın wpdan
Terbiyesiz
Ne diyon metin2 sayfada won oldu ne hakkı
Hahaha 😂😂Terbiyesiz
Ağzımı bozdurma muhasebeciHahaha 😂😂
Severm seni metoo 😂Ağzımı bozdurma muhasebeci
Aranızdan mi demek istemiş orda.bn modlar çekiliş yapar anlamında anladım orayi.neyse gelsin anlarizAranızdan birini seçin dediği için kendi yorumu dost ,ben de kendimce kashima dedim misal
Cekimi yapip gelir birini seçer kralAranızdan mi demek istemiş orda.bn modlar çekiliş yapar anlamında anladım orayi.neyse gelsin anlariz
Çekiliş olmaz konu çekiliş olarak açılmamış adminler konu kilit yapar özelden dilediğine ulaş derler Forum kurallarını öğrenmediniz mi halaAranızdan mi demek istemiş orda.bn modlar çekiliş yapar anlamında anladım orayi.neyse gelsin anlariz
Aranızda anladim vallaAranızdan mi demek istemiş orda.bn modlar çekiliş yapar anlamında anladım orayi.neyse gelsin anlariz
Hünkarım superbetin ödermi özel oranı ona göre para bulalım basalımEn kadim dostum @Golcümetin e selam olsun
Bu virus bazen çok geç ödüyor sevimsiz site hiç kullanmiyom kayıp bonusu yok bı poh yokCekimi yapip gelir birini seçer kral
O site çok eski site sağlamdır heralde ben daha şikayetini gormedimHünkarım superbetin ödermi özel oranı ona göre para bulalım basalım
Ben yatırdım öder sağlam siteHünkarım superbetin ödermi özel oranı ona göre para bulalım basalım
Vay kirli çıkın Emine ablaHünkarım superbetin ödermi özel oranı ona göre para bulalım basalım