- 113,474
- 63,487
- 113
Ne özeli var la ordaBen yatırdım öder sağlam site
Ne özeli var la ordaBen yatırdım öder sağlam site
Bu maça da 1.5 alt girdin mi metinÇekiliş olmaz konu çekiliş olarak açılmamış adminler konu kilit yapar özelden dilediğine ulaş derler Forum kurallarını öğrenmediniz mi hala
Dayı hiç para yatirmiyanlara 1 e 5 veriyor Türkiye bir isabetli sutaNe özeli var la orda
Oha beleş para öne lan.ama yeni kullanicilara özel diyirBiz karabeyle ortak girdik
Sıfırız giremedikBu maça da 1.5 alt girdin mi metin
Ne kirli çıkısı abi duvarları kemiriyorum sponsor yokVay kirli çıkın Emine abla
Valla Kara uyeymis dayı daha önce hiç yatirmamis ondan aldikOha beleş para öne lan.ama yeni kullanicilara özel diyir
Tebrik ediyorumGelirse 1 kişiye 661 TL
Bol şansEkli dosyayı görüntüle 987945
Üye olalım o zaman nedir linkBen yatırdım öder sağlam site
La benim msjimla bunun ne alakası var meto 😁 bende biliyorum çekiliş olmiyacagini adamada kendin sec çekiliş olmaz dedim.sen olayı yanlış anlamissinÇekiliş olmaz konu çekiliş olarak açılmamış adminler konu kilit yapar özelden dilediğine ulaş derler Forum kurallarını öğrenmediniz mi hala
Superbetin1839.comÜye olalım o zaman nedir link
Kara kim laValla Kara uyeymis dayı daha önce hiç yatirmamis ondan aldik
PardonsLa benim msjimla bunun ne alakası var meto 😁 bende biliyorum çekiliş olmiyacagini adamada kendin sec çekiliş olmaz dedim.sen olayı yanlış anlamissin
ErciKara kim la
Forumda o kadar çok kara nicki var ki hangisi acabaKara kim la
@KaRaa ortak girdik onlaForumda o kadar çok kara nicki var ki hangisi acaba![]()
Kazanırsa kara beni görür@KaRaa ortak girdik onla
Sorarsın ona puahh bende götürdüm ben birine söz verdim yoksa itin olsun seninKazanırsa kara beni görür![]()