- 155,687
- 193,352
- 113
efes- barça maçı103-82 değil mi
son maç
erhan pana dedi kafa karıştırdı
efes- barça maçı103-82 değil mi
2 fark yememesi lazım bahsi almis oda gelmis 1 farktan kaybetmişbarcelona yener
pardon
Oda +1.5 handikap galiba yarım sayıyla oda gelmiş olması lazımefes- barça maçı
son maç
Burasi yeşil baskanim benimde kafa karisti suan puahaefes- barça maçı
son maç
ne değişik bi kupon yapmış2 fark yememesi lazım bahsi almis oda gelmis 1 farktan kaybetmiş
@Shellac betco alt yapısı gibisin bu gece dost. Hayırlı geceler 🤣2 fark yememesi lazım bahsi almis oda gelmis 1 farktan kaybetmiş
Kupona baktım zaten kuponda pana haric 3 mac kazanc olarak gözüküyor du bi pana kalmıştı bende skora baktım fark atmıştı puahne değişik bi kupon yapmış
gelen her maçları koymuş
kupon kazandı diyor
Pana kazanır ebesini bile belller. Lakin 1.21 i kuponuma koymamSitelerde yatırma sorunu var, 1xbet aldık kuponu
Bol şans
Pana kaldı son maç Ekli dosyayı görüntüle 886333
Yenmiş baskanim 23 fark atmış burası kazanc olması lazim
Efese tam sövdüm son saniyede faul oldu 2 de 2 attida geldiYenmiş baskanim 23 fark atmış burası kazanc olması lazim
Reis belki adı Mahmut mehmet olduğunu nerden biliyorsun 😁Mehmet gerçekten kazanmış olsun da
bizim yeşil kayıp tek tuş![]()
Dost senin kupon yapman lazım galiba puabaReis belki adı Mahmut mehmet olduğunu nerden biliyorsun 😁
Ee biz ne kazanıyoruz peki sadece izliyoruz suan seni puahaEfese tam sövdüm son saniyede faul oldu 2 de 2 attida geldi
Benjm düşmanım çok burda kazanma oranım cok düşükDost senin kupon yapman lazım galiba puaba
Dun benim de paylaştığım kupona bak gelirse metine 500 dedim tek sayıdan gitti valla paylasmasam belki gelirdi sahsen nazar vardır be gerçektir bizim de pek sevenimiz yok bende eminim dostBenjm düşmanım çok burda kazanma oranım cok düşük
Sende benim sevincime ortak oluyorsunEe biz ne kazanıyoruz peki sadece izliyoruz suan seni puaha
Kesin var dayı kesinDun benim de paylaştığım kupona bak gelirse metine 500 dedim tek sayıdan gitti valla paylasmasam belki gelirdi sahsen nazar vardır be gerçektir bizim de pek sevenimiz yok bende eminim dost
550Dun benim de paylaştığım kupona bak gelirse metine 500 dedim tek sayıdan gitti valla paylasmasam belki gelirdi sahsen nazar vardır be gerçektir bizim de pek sevenimiz yok bende eminim dost
Oo çok sevindim kanka şahsen senden daha çok mutlu oldum puahaSende benim sevincime ortak oluyorsun![]()