- 49,330
- 54,138
- 113
Pardon 550 di kusura puaha
Pardon 550 di kusura puaha
Gıttı 3 luk salladı amcamın cocufuPardon 550 di kusura puaha
Onun ben 2 saniye kalsa yine 1 sayi çıkardı faul felan olurdu adam atti sure bitti puahGıttı 3 luk salladı amcamın cocufu
Çektin miGıttı 3 luk salladı amcamın cocufu
Oglen gıbı cektım kanka konumuzla ne alaksı varÇektin mi
Niye utandin simdiOglen gıbı cektım kanka konumuzla ne alaksı var
Utanmadım forum aldı bızım o duygumuzuNiye utandin simdi
Osimhen sen misinUtanmadım forum aldı bızım o duygumuzu
Veleybol 47.5 altOsimhen sen misin
Yatırımlarda hep şahıs isimleri çıkıyor bunlar biyerde patlar gibi. Şirket ismi çıkmayınca yatırım yapmıyorumOo çok sevindim kanka şahsen senden daha çok mutlu oldum puaha
Orlando son anda 3 lük attı da geldiOo çok sevindim kanka şahsen senden daha çok mutlu oldum puaha
Sitelere 1-2k aşağı yatırım yok @Başkan Elmas ödüllerine de zam yapabilir misinizOo çok sevindim kanka şahsen senden daha çok mutlu oldum puaha
elmas vaktimiz geliyor dolmus baya 3ncu kez alacamSitelere 1-2k aşağı yatırım yok @Başkan Elmas ödüllerine de zam yapabilir misiniz![]()
La sen zengin adamsin zaten 2k den aşağı yatırımın yok senin puahaSitelere 1-2k aşağı yatırım yok @Başkan Elmas ödüllerine de zam yapabilir misiniz![]()
Maşallahelmas vaktimiz geliyor dolmus baya 3ncu kez alacam
Yok artıkLa sen zengin adamsin zaten 2k den aşağı yatırımın yok senin puaha
Anca Tüpçü yü yolarsak yatırabilirizLa sen zengin adamsin zaten 2k den aşağı yatırımın yok senin puaha
Nba paylaşım alsnin da millete kupon verdik bizde para yoktu bugün gelde çıldırma dostYok artık
Aynen ben bundan sonra tüpçüye domalacam puhhaaAnca Tüpçü yü yolarsak yatırabiliriz
Kuponu Ben neden görmedimNba paylaşım alsnin da millete kupon verdik bizde para yoktu bugün gelde çıldırma dost