- 3,604
- 1,154
- 113
hadi bakalim hayirlisi
Valla o gelse de olur aldığım kodun çekimi için 500 yatırım lazım.d0 0 dedik ya o barim gelsin
skma canini bulunur dostValla o gelse de olur aldığım kodun çekimi için 500 yatırım lazım.d
Aynen öylehedefe gelince ödül verip devam edicem yazmış adam zaten dediğini yapıyo
zarardaymış yine de 1 kişiyi görüyor işteKimisi şey zannediyor roll açan 15k çekince 10 kişi 500tl ödül var zannedip giriyor galiba
şand adam kimi seçerse hepimiz oyle yapiyoruzKimisi şey zannediyor roll açan 15k çekince 10 kişi 500tl ödül var zannedip giriyor galiba
forum dışı kupon tutturma oranım %65-70ödül alanda roll açar oda kazanir ulaşır birilerine
beni seçsin ben atarım adımları ahahhaha@Mkrc53 Adımı at şimdi kimi seçeceksin. At bir adım daha toplu dağıtım olsun
İsterseniz 1 adım daha yapıp kişi sayısını arttıralım siz bilirsiniz1kisiye ödül verip 1 adım daha yapicam inanın acayip eksideyim yoksa konu bile acmicaktim çekim veriyorum
konu senin ne istersenİsterseniz 1 adım daha yapıp kişi sayısını arttıralım siz bilirsiniz
baba takil.kafana goreİsterseniz 1 adım daha yapıp kişi sayısını arttıralım siz bilirsiniz
En güzeliİsterseniz 1 adım daha yapıp kişi sayısını arttıralım siz bilirsiniz
Öle yap daha mantıklıİsterseniz 1 adım daha yapıp kişi sayısını arttıralım siz bilirsiniz
Bence daha iyi olur hem ödül alan kişiye de sorumluluk yüklememiş oluruz bu şekildeİsterseniz 1 adım daha yapıp kişi sayısını arttıralım siz bilirsiniz