- 66,402
- 32,263
- 113
TamamdırTarışma istemiyorum beyler
TamamdırTarışma istemiyorum beyler
Ulan sen kimsinKardeş 1 sıkıntın varsa vereyim telefonu yaz dmden ara konuşalım bir hele ya
Yazdım özelden telefonumu ara BiTamamdır
Lafı çarpıtma la avrt gibiKardeş 1 sıkıntın varsa vereyim telefonu yaz dmden ara konuşalım bir hele ya
Ya tamam ara derdini açıkcası söyle anlatUlan sen kimsin
Bak hala iğneleyici laflar konuşuyorsun ama. Ben sana ağzımdan kötü 1 kelime çıktımıLafı çarpıtma la avrt gibi
Hala ne dediğini bilmiyorsun ara konuşalım dedim ne dedim kiLafı çarpıtma la avrt gibi
Tamam salocum önüne bak sinirlerim bozuk numaranıda öyle heryere atma kardeşim benim gecen güzel olsunBak hala iğneleyici laflar konuşuyorsun ama. Ben sana ağzımdan kötü 1 kelime çıktımı
Tamam da reis sıkıntı yok çok şükür kimseden bir çekincem yok sadece konuşmak istedim daralıyorum biraz 🙂Tamam salocum önüne bak sinirlerim bozuk numaranıda öyle heryere atma kardeşim benim gecen güzel olsun
Banlanacaksın uzatma AbuzerTamam salocum önüne bak sinirlerim bozuk numaranıda öyle heryere atma kardeşim benim gecen güzel olsun
Gece olmaz gündüz arayacam ama okey konusalimTamam da reis sıkıntı yok çok şükür kimseden bir çekincem yok sadece konuşmak istedim daralıyorum biraz 🙂
Tamam enişte eywBanlanacaksın uzatma Abuzer
Yok be enişte birşey demedi şikayetçi değilim ki ben insanca konuşup anlaşıyoruz biz 🙂Banlanacaksın uzatma Abuzer
Tamam reis hayırlı geceler kusura bakma yinede yanlış anlaşılmak istememGece olmaz gündüz arayacam ama okey konusalim
Insanca konuşmak önemli değil uzatmayın denmıs uzatmaya devam ediyorsunuz uyarı 2 kere yapılmazYok be enişte birşey demedi şikayetçi değilim ki ben insanca konuşup anlaşıyoruz biz 🙂
Tamam enişte özür dilerim kusura bakmayın 💖🙏Insanca konuşmak önemli değil uzatmayın denmıs uzatmaya devam ediyorsunuz uyarı 2 kere yapılmaz