Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı MODEL1903 | Forumdaki İkinci Kuponum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kupon Miktarı
10000
Kupon Oranı
2.22

Salobalo12

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
22,226
6,962
113
Dm yanmadı demek ki ödüller dağıtıldı sağlık olsun 🙂 tekrar tebrikler hocam kesene bereket arkadaşlarada tebrikler hayırlı geceler.

Abuzerkömürcü

Tamam
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
66,410
32,272
113
Abuzer sen neden bana karşı tavır alıyorsun devamlı anlamadım? Birşey mi dedim ben şimdi ne çarpıtayım Allahını seversen durduk yere dert arama reis be hadi
Ulan bikere kimseye dağıtım yapmamışsınız forumda çekim paylaşta paylaşıp duruyonuz başkaları atmayınca yada az atınca demediginiz lafı birakmiyonuz size tavır alınmayacakta kime alinacak

Salobalo12

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
22,226
6,962
113
Ulan bikere kimseye dağıtım yapmamışsınız forumda çekim paylaşta paylaşıp duruyonuz başkaları atmayınca yada az atınca demediginiz lafı birakmiyonuz size tavır alınmayacakta kime alinacak
Göstere göstere yapmıyorum ben dağıtım ben çok atıyorum forumdan ispatlarım ama. Ondan sonra bu laflarını yersin.

Shellac

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
157,348
194,608
113
Abuzer sen neden bana karşı tavır alıyorsun devamlı anlamadım? Birşey mi dedim ben şimdi ne çarpıtayım Allahını seversen durduk yere dert arama reis be hadi
Tarışma istemiyorum beyler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...