- 19,124
- 3,900
- 113
İkinci yarı bi sinerjiyle gitiririz knk baklm başlasındaoranlarıda ne güzel yakalamıştım hiç sorma
İkinci yarı bi sinerjiyle gitiririz knk baklm başlasındaoranlarıda ne güzel yakalamıştım hiç sorma
Çevirsinde skor önemli dgil knkCardiff istese rahat çevirir maçı. İcimden 2.1 yada 3.1 dior skor
aynen öyle çevirsinde isterse 10 atsınCardiff istese rahat çevirir maçı. İcimden 2.1 yada 3.1 dior skor
1-1 erkn yakalarsa işimz olur gibi knk bklmaynen öyle çevirsinde isterse 10 atsın
ilk 10 dkda atarlarsa cidden sans olurda uzarsa beraberlik yada hull city alır diğer maçlara bak buna bide diğerleri 3-0 3-1 3-1 bitti. bu maçta cardiff cidden sürpriz yaptı1-1 erkn yakalarsa işimz olur gibi knk bklm
Şöle 60 kdr yakalarsa 1-1 cevirir diye umuyorm inş cevirir ya yoksa yazık olur şu maçtan yakmak şanssın bol olsun dostilk 10 dkda atarlarsa cidden sans olurda uzarsa beraberlik yada hull city alır diğer maçlara bak buna bide diğerleri 3-0 3-1 3-1 bitti. bu maçta cardiff cidden sürpriz yaptı
çok teşekkür ederim umarım güzel dileklerinle döner maç hocamŞöle 60 kdr yakalarsa 1-1 cevirir diye umuyorm inş cevirir ya yoksa yazık olur şu maçtan yakmak şanssın bol olsun dost
Ev baskılı başladı ama topu sokamadı bş türlü kaleyeçok teşekkür ederim umarım güzel dileklerinle döner maç hocam
Bn en gec evden 70 kdr kadr gol bekliyrm şu baskıyaadamların topla oynama oranına baksana yani bilerekmi atmıyorlar anlamadımki
Ekli dosyayı görüntüle 961053
ya bide amatör 70 e kadar bir gol artı son dklarda penaltıdan çevirebiliriz umudum varBn en gec evden 70 kdr kadr gol bekliyrm şu baskıya
Daha 25 dk var inş getirecz bn şu maçı biraz takp edeyim bakayımya bide amatör 70 e kadar bir gol artı son dklarda penaltıdan çevirebiliriz umudum var
ben bunların forvetlerine şimdi yani 5 tane ataktan boşmu dönülürDaha 25 dk var inş getirecz bn şu maçı biraz takp edeyim bakayım
yok olacak gibi değil iki tane kale önü atağıda yedilerDaha 25 dk var inş getirecz bn şu maçı biraz takp edeyim bakayım
Valla şaka gibi ya evşn şu takıma en az şuan 3 atması lazmdıben bunların forvetlerine şimdi yani 5 tane ataktan boşmu dönülür
hiç sorma hiç sorma kuponu yatıran takıma bak sahibine bak ay ben böyle şansınŞaka gibi dep attı
Valla yazık oldu yaa aq takımıhiç sorma hiç sorma kuponu yatıran takıma bak sahibine bak ay ben böyle şansın