şansmıdır yani gökten para yağsa artık benim kafama b.k düşecek buna eminimValla yazık oldu yaa aq takımı
Yazık olmuş şuraya kadr gel banko deidğimiz maçtan yat saglık olsun dost olmuş la ölmüşe çare yokyattığımız maça bak ya cidden şans yok cidden
tek maçtan bu kuponuda eledik
Ekli dosyayı görüntüle 961069
Sağlık olsun dostum
bide cardiff kesin demiştimYazık olmuş şuraya kadr gel banko deidğimiz maçtan yat saglık olsun dost olmuş la ölmüşe çare yok
Galibeyeti burak adamlar şu oranla evinde gol bile atamadı bnce atmak istmedilerde nese bariz şike 30 şut cekmiş nerdeyse iyice soğuttular iddia danbide cardiff kesin demiştim![]()
ya anlamıyorum yani bariz ev galibiyet alması lazım. deplasman son 3 maçında yenilmiş yenildikleri maçlarda 3 ten fazla gol yemişler. oranlarda bile ev sahibi takım açık ara oranla farkta ama gel gör deplasman takımı 2-1 yensinGalibeyeti burak adamlar şu oranla evinde gol bile atamadı bnce atmak istmedilerde nese bariz şike 30 şut cekmiş nerdeyse iyice soğuttular iddia dan
Nedim dost söve söve bıktım bnlara artık başka kuponlara artık tekrar geçmiş olsunya anlamıyorum yani bariz ev galibiyet alması lazım. deplasman son 3 maçında yenilmiş yenildikleri maçlarda 3 ten fazla gol yemişler. oranlarda bile ev sahibi takım açık ara oranla farkta ama gel gör deplasman takımı 2-0 yensin