- 4,251
- 4,313
- 113
Şans diliyorum kendime
Ekli dosyalar
-
95.1 KB Görüntüleme: 44
Bnde sans diliyorum kardes umarim kazanirsinŞans diliyorum kendime
Altlar bayagi riskli yanliz hele o yunan takimiyla bursa maci tam saatli bomba.umarim alt biterŞans diliyorum kendime
Türk takımları eli ayağına dolanıyor bu tarz platformlarda. Yuksek skorlu ilk yarılar beklemiyorumAltçı seni![]()
Tsmoki minsk gelirse bu kupon gelir diye düşünüyorum. Bakalım nasip hocamAltlar bayagi riskli yanliz hele o yunan takimiyla bursa maci tam saatli bomba.umarim alt biter
En yüksek baremlerden alt aldım. Bakalım bende 1 2 sayılarla yakın kazanabiliriz gibi düşünüyorum.yanı gelebilir fena değil alt vewrdiklerin üst olsada max 1 2 sayı ile kaçar ztaen bol şans
Bursa alt yapacak maçı öyle hissediyorumAltlar bayagi riskli yanliz hele o yunan takimiyla bursa maci tam saatli bomba.umarim alt biter
Saatli bomba 😂😂Altlar bayagi riskli yanliz hele o yunan takimiyla bursa maci tam saatli bomba.umarim alt biter
bol şansŞans diliyorum kendime
2 gundur kaybediyor laDost sen hep kazanıyon nasıl oluyo
bro sen de adama hergün aynı şeyi yaza yaza kuruttun resmenDost sen hep kazanıyon nasıl oluyo
İçimizdemi patlasın saçmalığa bakOsurmak yasaktir 😁Ekli dosyayı görüntüle 187339