- 4,812
- 5,864
- 113
adam çevirirken hafifce dokunuyor 2 dk boyunca dönüyor nasıl iş anlamadım
Uyumaysadim ben kesin oyunun açılışları diye Bonuslara girer kesin diye bonusa asılırdım. Bu mantıkla düşündüğümüzü düşündüler o zaman😆adam çevirirken hafifce dokunuyor 2 dk boyunca dönüyor nasıl iş anlamadım
yok dostum hiç oynanmaz birkere swet bonanza bonusuna girdi 28 kat verdi dream catcher daha iyiUyumaysadim ben kesin oyunun açılışları diye Bonuslara girer kesin diye bonusa asılırdım. Bu mantıkla düşündüğümüzü düşündüler o zaman😆
Dream catcher o 1 ler beni deli ediyoyok dostum hiç oynanmaz birkere swet bonanza bonusuna girdi 28 kat verdi dream catcher daha iyi
bir zamanlar ben çok kazanıyordum oradan burada her kazandığım da çekilişDream catcher o 1 ler beni deli ediyo
Benim en büyük rekorum. Şunun 1 el öncesi Bonuslara 10 ar 10 ar basıyordum. Kasa azalınca dedim 1 tl 1tl gidecem vermiyorlar dedim çıkana bakbir zamanlar ben çok kazanıyordum oradan burada her kazandığım da çekiliş![]()
yıkılmışsındırBenim en büyük rekorum. Şunun 1 el öncesi Bonuslara 10 ar 10 ar basıyordum. Kasa azalınca dedim 1 tl 1tl gidecem vermiyorlar dedim çıkana bak![]()
ŞansBenim en büyük rekorum. Şunun 1 el öncesi Bonuslara 10 ar 10 ar basıyordum. Kasa azalınca dedim 1 tl 1tl gidecem vermiyorlar dedim çıkana bak![]()
Seninde fena değilmiş aslında. Ben 1 tl bastığıma yıkıldım 1 e 4000 ne demek yayıkılmışsındır
bende 7x7x5 yakaladım 100 küsür basmıştım 5 e
4000 çekim yaptın miSeninde fena değilmiş aslında. Ben 1 tl bastığıma yıkıldım 1 e 4000 ne demek ya![]()
Seninde fena değilmiş aslında. Ben 1 tl bastığıma yıkıldım 1 e 4000 ne demek ya![]()
17 k çok iyi para vurmuşsun kanka tekrar tebrik ederim
Bakalım hocam nasipBol şans dostım ama aklımdakilerin tam tersini oynamışsın. Özellikle Tofaş'a ilk yarı üst alacaktım. Bir de Promitheas koçunu kovdu, bu maça yeni koçla çıkacak. Aslında potansiyeli olan bir takım, Bursa'nın yumuşak defasını bu maç yarabilirler ce bence çok sayı çıkar. Şansın bol olsun tekrardan
Evt4000 çekim yaptın mi
40 bin alacaktin vayy