- 4,251
- 4,313
- 113
Çerez kupon
Ekli dosyalar
-
108.7 KB Görüntüleme: 30
Bol şanslar gelme olasılığı yüzde 99 yüzde bir de yarım sayı ihtimali (bence)Çerez kupon
Var nasıl yokEmbiid yok Phil de dost umarım gelir
Furkan ve Curry in eline bakacan o zamanEmbiid olmasada olur zaten. Maçin temposunu alıyor bireysele çeviriyor. Geçen onun sayesinde kazandım. Ama her zaman kusursuz oynamıyordu. Şimdi rakibede bakmak lazım, New york savunması kötü bence seri 3 lükler bekliyorum ev sahibinden.
Embiid olmasada olur zaten. Maçin temposunu alıyor bireysele çeviriyor. Geçen onun sayesinde kazandım. Ama her zaman kusursuz oynamıyordu. Şimdi rakibede bakmak lazım, New york savunması kötü bence seri 3 lükler bekliyorum ev sahibinden.
Ilk beşte olmaması oynamayacagi anlamına gelmeZ
Seth curry kendine hala gelmedi son maçlarda. ondan daha çok sayı bekliyorum bu maç. Embiid yoksa oyun planları dış atışlara yönelik olucaktir.Furkan ve Curry in eline bakacan o zaman![]()
Kanka virüs bilmem ne diyorlar dinlenmeye alınmışIlk beşte olmaması oynamayacagi anlamına gelmeZ
7/8 görüyorum 🤣🤣
Sakat değil viruste değil anlamadımKanka virüs bilmem ne diyorlar dinlenmeye alınmış
Ne ara virüs kaptiki bugün baktım oynayacak dendi iki saat önce hatta
Kardeşim neye itiraz ediyosun takip ediyoruz az çok nba iSakat değil viruste değil anlamadım
Orta mesafe reis