- 28,833
- 26,732
- 113
Bu baska bi sewiye alfamı la bu yoksaHersrye bi cewabı var aq yok dunya bankosuymusta yok altmısta yok kürekmişte
Bu baska bi sewiye alfamı la bu yoksaHersrye bi cewabı var aq yok dunya bankosuymusta yok altmısta yok kürekmişte
Sen ne dionlaNe oldu para alamayınca kızdınmı adamdan
Senin derdin ne ? Insanların güvendiği maçlar olamaz mi onları banko olarak göremez mi? Yattığım kuponlarda bile 3 maç yapmışsam paylaşıma 2 tanesini değerlendirin yazarım. Hepsine banko demiyorum. Sen kupon paylaşıyorsun yatınca kuponu siliyorsunHersrye bi cewabı var aq yok dunya bankosuymusta yok altmısta yok kürekmişte
Yazıklar olsun sana takılıyorum anlamıyomusunSenin derdin ne ? Insanların güvendiği maçlar olamaz mi onları banko olarak göremez mi? Yattığım kuponlarda bile 3 maç yapmışsam paylaşıma 2 tanesini değerlendirin yazarım. Hepsine banko demiyorum. Sen kupon paylaşıyorsun yatınca kuponu siliyorsun
Tuhaf birisin. Kazananlara da laf çakıyorsun moralini mi bozdu kuponun gelmesi? Anlayamiyorum seni
Yav hocam şu üsluba bakar mısın emojide yok. Düz bir yazı. Herkes yanlış anlar çok müsait yani yanlış anlaşılmaya allah için yeniden okusana 😆😆 trip atma banaaHersrye bi cewabı var aq yok dunya bankosuymusta yok altmısta yok kürekmişte
@sukes1982 in ne zaman emoji koyduğunu gördün ki yazdıklarındaYav hocam şu üsluba bakar mısın emojide yok. Düz bir yazı. Herkes yanlış anlar çok müsait yani yanlış anlaşılmaya allah için yeniden okusana 😆😆 trip atma banaa