Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı mossoro999 / NBA

Kupon Miktarı
350
Kupon Oranı
4.173

mossoro999

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
4,251
4,313
113
Hersrye bi cewabı var aq yok dunya bankosuymusta yok altmısta yok kürekmişte
Senin derdin ne ? Insanların güvendiği maçlar olamaz mi onları banko olarak göremez mi? Yattığım kuponlarda bile 3 maç yapmışsam paylaşıma 2 tanesini değerlendirin yazarım. Hepsine banko demiyorum. Sen kupon paylaşıyorsun yatınca kuponu siliyorsun :)
Tuhaf birisin. Kazananlara da laf çakıyorsun moralini mi bozdu kuponun gelmesi? Anlayamiyorum seni

nişantaşı

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
28,833
26,732
113
Senin derdin ne ? Insanların güvendiği maçlar olamaz mi onları banko olarak göremez mi? Yattığım kuponlarda bile 3 maç yapmışsam paylaşıma 2 tanesini değerlendirin yazarım. Hepsine banko demiyorum. Sen kupon paylaşıyorsun yatınca kuponu siliyorsun :)
Tuhaf birisin. Kazananlara da laf çakıyorsun moralini mi bozdu kuponun gelmesi? Anlayamiyorum seni
Yazıklar olsun sana takılıyorum anlamıyomusun

nişantaşı

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
28,833
26,732
113
ben malım seni sewdıgımızden kuponunu takıp edıoruz birdaha takip etmeyız olur biter

KARTALizma

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,960
4,895
113
çantayı nereye sakladın :D

KARTALizma

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,960
4,895
113
Yav hocam şu üsluba bakar mısın emojide yok. Düz bir yazı. Herkes yanlış anlar çok müsait yani yanlış anlaşılmaya allah için yeniden okusana 😆😆 trip atma banaa
@sukes1982 in ne zaman emoji koyduğunu gördün ki yazdıklarında :D