- 32,870
- 12,372
- 113
FB 10 fark atarsa 2 dosta ulaşalım
Bolsanslar kardeşim..umarım kanaryam yaniltmazFB 10 fark atarsa 2 dosta ulaşalım
Bol şanslarFB 10 fark atarsa 2 dosta ulaşalım
Avrupa maçındaki oyuncular izinlimi neFener yedek çıkmış ağırlıklı kadroya bakmadım hüsran
Avrupa 24 unde taAvrupa maçındaki oyuncular izinlimi ne
Gecenki maçlardaki oyuncuları diyorum..bir sayı ile galibiyetin hakkıyla gelen kazanılan maç için izinli olan olabilir dinlendiriyor da olabilir nebilim..niye yedek çıktıysa..umarım son çeyreği ikinci çeyrek gibi oynarlarAvrupa 24 unde ta
Oooo geç gelen bilgi kuponu yakarmis ;(Konu otomatikman lose oldu, Bursa yenerse eğer elemelere kalıyormuş yani imkansız
Ezebere oynamanın cezasını çektim tam anlamıyla başka birşey değil vallahOooo geç gelen bilgi kuponu yakarmis ;(
7 dakika uzun bı sure fener maç satmaz bence buradan...Ezebere oynamanın cezasını çektim tam anlamıyla başka birşey değil vallah
Reis geçen hafta Efes sattı bunlara bu haftada Fener, Bursa batı takımı herşekil vardır bi anlaşmaları baksana farkı açtı bile 😂bilsem artı handikap alırdım ama ezbere oyun oynamak biraz salaklık oluyor7 dakika uzun bı sure fener maç satmaz bence buradan...