- 14,185
- 7,838
- 113
77-80
Fark 3 süre 5.50 GELECEKFB 10 fark atarsa 2 dosta ulaşalım
Fark 3 bursa mecbur durmadan faaul yapacak...bence bursa alamiyacak...belki farkida koruzReis geçen hafta Efes sattı bunlara bu haftada Fener, Bursa batı takımı herşekil vardır bi anlaşmaları baksana farkı açtı bile 😂bilsem artı handikap alırdım ama ezbere oyun oynamak biraz salaklık oluyor
aha oldu hadibı 3luk gelse dagılır ev
Bol sansFB 10 fark atarsa 2 dosta ulaşalım
Uzasada uzatmada dagilsalar bari3 attı ev 89-92 muhtemelen 5 fark biter yatar aq
Zor reis gitti maalesef 4-5 farkla kapatacaklar bariz şekilde adiler tam bi 5 dakka kala 6 farktı habire 3 yedilerUzasada uzatmada dagilsalar bari
Çıkmamış candan umut brkliyiz gardasim..uzarsa bellimi olur..uzuyor zatenZor reis gitti maalesef 4-5 farkla kapatacaklar bariz şekilde adiler tam bi 5 dakka kala 6 farktı habire 3 yediler
Uzadı ama benim bahsim 2. Yarı artı handikap. Uzatmalar dahil olmaz herhalde bu durumda yattıÇıkmamış candan umut brkliyiz gardasim..uzarsa bellimi olur..uzuyor zaten
Birşey diyemem... kupon belki eder birazdan kaybettiye gecerse..ben maç farkı sandimUzadı ama benim bahsim 2. Yarı artı handikap. Uzatmalar dahil olmaz herhalde bu durumda yattı