- 32,368
- 12,040
- 113
Dost haklısın ama houstons yetişirsem bitmeden anca o zamana söz verebilirim sana@MR.YK yok mu dost bize bi sponsorluk metinle dışarda kaldık biz üsüyoruz 😂
Dost haklısın ama houstons yetişirsem bitmeden anca o zamana söz verebilirim sana@MR.YK yok mu dost bize bi sponsorluk metinle dışarda kaldık biz üsüyoruz 😂
Öyle dersen ayıp edersin ama 2 kişi demiştim ben konu başında dost yapmaKılıt dedı reıs fatih ona yaptı aynısnı oda bıze
Hadi şansın bol olsun o zamanDost haklısın ama houstons yetişirsem bitmeden anca o zamana söz verebilirim sana2 demiştim aklımda çünkü bi kupon var
Takılıyorum la sorun yok hepsını dagıtcak halın yokÖyle dersen ayıp edersin ama 2 kişi demiştim ben konu başında dost yapma
Daim olsun dostumDost haklısın ama houstons yetişirsem bitmeden anca o zamana söz verebilirim sana2 demiştim aklımda çünkü bi kupon var
Adamın parası gelmemişdir la daha40 36 dayan houston
Sogumayalım hazır olalım yenı konuyaAdamın parası gelmemişdir la daha
Benim gözler cayır cayır yanıyor zaten soğumak mümkün deil 😂Sogumayalım hazır olalım yenı konuya
Saol dostHadi şansın bol olsun o zaman
Metin İşler nasıl gidiyorBen senın kadar dert etmedım tahır takma bu kadar kım almks kkme vermjs
Betvaktı alalımDaha beklemeye bile almadı ki gelsin hahaha Macx çekim olmasa basardım da neyse sabah edicem gibi az iiiş yapayım gidip
Iyı sen basladınmıMetin İşler nasıl gidiyor
O başkanım nasılsınızMetin İşler nasıl gidiyor
Yok ya haber gelmedi Beni işe almıyorlar Benim işim çökmek artık bu saatten sonra Çöküyorum🤣Iyı sen basladınmı