Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling MR.YK / Kasa 26 Hedef 100 TL

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sapsap10

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
10,802
10,453
113
Yapar yapmaz ama maximin dediği nokta doğru ama kişiye göre doğru. Bugün milyon vurup 750 k ya altin alıp yatırım yapıp 250 k ile devam etmek mantıklı. Ama o 250 k ile birden yine milyon alayım kafasına girdimi sıkıntı. Ne diyelim ya valla zor bu işler 😂
Ben ömrümde 100 tl den fazla bj oynamadım bugün ilk kez priv masaya oturdum sonra başka bişeye oturdum🤣

Bloodsuckers

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
23,035
11,695
113
Ben ömrümde 100 tl den fazla bj oynamadım bugün ilk kez priv masaya oturdum sonra başka bişeye oturdum🤣
Erkan Özmen vol 2 desene 😂😂😂
Bj dünya üzerinde kanıtlanmış en büyük hile kart oyunuymus. Bu bilgi de burada dursun bir daha oturmadan aklına gelsin 😂😂😂

MR.YK

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
32,946
12,515
113
32 olma lutfen

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
112,816
63,136
113
Bende bilmiyorum ki adam anamiza sövdü biz ban yedik şimdi bişey derdimde neyse
Kimdi o yaw.ben olsam sakinleştirmeye çalışırdım hiç görmedim olayı.burda bazı arızalar var insanı deli ediyor susmak pek mümkün olmuyor ama ban yemeye değmiyor işte.gecmis olsun kardesim

MR.YK

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
32,946
12,515
113
2 atak boş Gr,de geliyordu aq 1’w sayı ıle gıdıecek

AllanSaintMaximin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
39,467
33,584
113
Kimdi o yaw.ben olsam sakinleştirmeye çalışırdım hiç görmedim olayı.burda bazı arızalar var insanı deli ediyor susmak pek mümkün olmuyor ama ban yemeye değmiyor işte.gecmis olsun kardesim
Cahille münakaşaya girilmiyor abi ben bunu bı turlu idrak edemedim tutamıyorum kendimi özel hayatta da böyleyim cahil bı insanla iletişim kurmicaksin uzaklasican en doğrusu o

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...