Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling MR.YK / Kasa 26 Hedef 100 TL

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
112,852
63,163
113
Cahille münakaşaya girilmiyor abi ben bunu bı turlu idrak edemedim tutamıyorum kendimi özel hayatta da böyleyim cahil bı insanla iletişim kurmicaksin uzaklasican en doğrusu o
İşte o dediklerinden burda çok var.bi gece bikac orço sardı bana burda 3 4 kişilerdi bı tanesi ana avrat ve hasta cocuguma kadar sovdu allahindan bulsun ama sivilde olsa yeminle varya komaya soksana kadar pert ederim onu surda yaşadığım sorunların hepsini sivilde bunu yapan biri olursa ondan cikarticam.allahin belası mahlukat bebeğe küfür etmek nedir Allah senin kolunu bacagini kopartsin isnallah kanser ol sürün geberme kahpe cocugu

MR.YK

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
32,947
12,518
113
La yada oynamayıp telefon mu alsam ki 6s bar elimde

AllanSaintMaximin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
39,490
33,612
113
İşte o dediklerinden burda çok var.bi gece bikac orço sardı bana burda 3 4 kişilerdi bı tanesi ana avrat ve hasta cocuguma kadar sovdu allahindan bulsun ama sivilde olsa yeminle varya komaya soksana kadar pert ederim onu surda yaşadığım sorunların hepsini sivilde bunu yapan biri olursa ondan cikarticam.allahin belası mahlukat bebeğe küfür etmek nedir Allah senin kolunu bacagini kopartsin isnallah kanser ol sürün geberme kahpe cocugu
Olmaz ollur mu abi klavye delikanlısı kaynıyor ortalık dediğin gibi suratına soyleyemeyecegi şeyi buradan yazarak söylüyor hıyar ağaları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...