- 21,341
- 7,580
- 113
Tebrikler
He bana mı atican gerek yok be kardeşim sağol düşünmen yeter 🤣1 kupon bedeli🤣
İşte o dediklerinden burda çok var.bi gece bikac orço sardı bana burda 3 4 kişilerdi bı tanesi ana avrat ve hasta cocuguma kadar sovdu allahindan bulsun ama sivilde olsa yeminle varya komaya soksana kadar pert ederim onu surda yaşadığım sorunların hepsini sivilde bunu yapan biri olursa ondan cikarticam.allahin belası mahlukat bebeğe küfür etmek nedir Allah senin kolunu bacagini kopartsin isnallah kanser ol sürün geberme kahpe cocuguCahille münakaşaya girilmiyor abi ben bunu bı turlu idrak edemedim tutamıyorum kendimi özel hayatta da böyleyim cahil bı insanla iletişim kurmicaksin uzaklasican en doğrusu o
ben gordumİmkanı yok yatanları görmedin diğer sayfada sanırım🤣
Sen ulaşırsın baba sen yeterki kendini frenle1 adıma bu iş tamam yenıden 100 k lara ulasırız
Mükemmel fikir.La yada oynamayıp telefon mu alsam ki 6s bar elimde
İşte şu an kritik andasın oynarsan net kaybedicen o yüzden git telefon al misler gibiLa yada oynamayıp telefon mu alsam ki 6s bar elimde
Olmaz ollur mu abi klavye delikanlısı kaynıyor ortalık dediğin gibi suratına soyleyemeyecegi şeyi buradan yazarak söylüyor hıyar ağalarıİşte o dediklerinden burda çok var.bi gece bikac orço sardı bana burda 3 4 kişilerdi bı tanesi ana avrat ve hasta cocuguma kadar sovdu allahindan bulsun ama sivilde olsa yeminle varya komaya soksana kadar pert ederim onu surda yaşadığım sorunların hepsini sivilde bunu yapan biri olursa ondan cikarticam.allahin belası mahlukat bebeğe küfür etmek nedir Allah senin kolunu bacagini kopartsin isnallah kanser ol sürün geberme kahpe cocugu
Valla dost dünden bu yana 18 de 16 basket bilmişim şansımı fazlasıyla kullandım benceİşte şu an kritik andasın oynarsan net kaybedicen o yüzden git telefon al misler gibi
Para kalmayınca yine satıp model dusuven devam bence16 p max yurtdışı alırım aslında
yani mantikli16 p max yurtdışı alırım aslında
Alsan ne olcak parasız kalınca onu satar kumara basarsın elindkei iyidir satsan para etmez o yuzdne satmak aklına gelmez16 p max yurtdışı alırım aslında
18-16 bilip hee fenerden gitti onu unuttumValla dost dünden bu yana 18 de 16 basket bilmişim şansımı fazlasıyla kullandım bence
16 ya gerek yok bence 13 pro iyidir 15 den bile iyi 13 bakma benim gözümde şuan en iyi i phone 13 pro max16 p max yurtdışı alırım aslında
Oooo hiç zorlama şansını deli mi skti gece gece 🤣Valla dost dünden bu yana 18 de 16 basket bilmişim şansımı fazlasıyla kullandım bence
Hadi len 14 p max bende 13 pro dan kat kat iyi🤣16 ya gerek yok bence 13 pro iyidir 15 den bile iyi 13 bakma benim gözümde şuan en iyi i phone 13 pro max
Akıl verene bak aq gözü kapalı 50 k basan adam hey Allahımİşte şu an kritik andasın oynarsan net kaybedicen o yüzden git telefon al misler gibi