- 113,322
- 63,404
- 113
Olmaz olsun öyle lig boskoy bro lanet bı lig orasida 210 barem açılıyor maça 140 sayı çıkıyor 140 barem açılan mactada 220 sayı çıkıyor aw@Hayat1kumar bu çin ligine ne oldu ya ortalıkta yok
Olmaz olsun öyle lig boskoy bro lanet bı lig orasida 210 barem açılıyor maça 140 sayı çıkıyor 140 barem açılan mactada 220 sayı çıkıyor aw@Hayat1kumar bu çin ligine ne oldu ya ortalıkta yok
Dükkanı dışarıdan kitlemiş birisi açılmıyor şu an yarın getirirse anahtarı anca 🤣Bana bı rol yaptır..yan forumda sponsor ahmedonun desteğiyle diye açayım..sadece onu sevenler beğensin diyeyim))dD
Para tüm kalpleri sevgiye çevirirmiş ddd
Bende rol istiyorum dşdpdpdpfDükkanı dışarıdan kitlemiş birisi açılmıyor şu an yarın getirirse anahtarı anca 🤣
Tianjin ve sichuan dışındakiler tırt yaOlmaz olsun öyle lig boskoy bro lanet bı lig orasida 210 barem açılıyor maça 140 sayı çıkıyor 140 barem açılan mactada 220 sayı çıkıyor aw
Kesin oynuyordur yuzdeyuz dediğin gibi belki forumdadir başka bı isimle bilemeyiz 🤣Valla bnde öyle düşünüyorum ama farukbey çıkarttı masaya vurdu ve ondan sonra bıraktım dedi yaklaşık 1 sene oldu ama ben hala 1 gün döneceğini düşünüyorum belkide döndü ama foruma girmiyor 😁
Benim tanıdığım sen kilit falan dinlemezsin ,bacadan yine girersin,,kendimden biliyomDükkanı dışarıdan kitlemiş birisi açılmıyor şu an yarın getirirse anahtarı anca 🤣
Ne çin ligi aq çok güzel buz hokeyi maçları var@Hayat1kumar bu çin ligine ne oldu ya ortalıkta yok
Sayın üyemiz okunmamış Yeni bir msjiniz var @Redkit1990 ...@aSiRuH06 düldül buralarda sponsor olsun bi görelim bizde akrep var mı yok mu🤣🤣
Betkom ödedi mi karsimmmmm@aSiRuH06 düldül buralarda sponsor olsun bi görelim bizde akrep var mı yok mu🤣🤣
NoooBetkom ödedi mi karsimmmmm
Şaka bı yana öder mi sence o siteyi ben hiç kullanmadim
Öder ya niye ödemesin tam 20 oran bildim 🤣Şaka bı yana öder mi sence o siteyi ben hiç kullanmadim
1-2 olduğunda sövüyordum son dk attınız sonra umutcum yaydan bi koydu🤣Ekli dosyayı görüntüle 653978 olm bu nasıl bal lan 🤣
Kuponu da at şimdi🤣Bilirim o duyguyu kanka aynısını yaşadım geçen aq 🤣 1 .5 üst demiştim bu maça
Ekli dosyayı görüntüle 653980
Bizim çapımız belli kanka biz 40 k vuramayiz 8 k vermişti 🤣Kuponu da at şimdi🤣