Para paradır 🤣Bizim çapımız belli kanka biz 40 k vuramayiz 8 k vermişti 🤣
Para paradır 🤣Bizim çapımız belli kanka biz 40 k vuramayiz 8 k vermişti 🤣
Hadi nerede ftnler bülten alev alevPara paradır 🤣
Hala işleniyor🤣Hadi nerede ftnler bülten alev alev
bende talep vercemHala işleniyor🤣
Kime ve neye sponsor oluyorum@aSiRuH06 düldül buralarda sponsor olsun bi görelim bizde akrep var mı yok mu🤣🤣
Muhasebecim burda bakın ona söyleyinbende talep vercem
Asiye roll yapsın biKime ve neye sponsor oluyorum
bende talep vercem
Ne veriyonuz sizKime ve neye sponsor oluyorum
İki para babası dedelerini bı şekere gonderemiyecekmi ddDAsiye roll yapsın bi
Asi abi kırmızı cizgimizdir ona dükkan hep açık açık çek yazsın altına imzamı atarımAsiye roll yapsın bi
asiye kim laAsiye roll yapsın bi
Spor roll değil mi ne şekeri sapı geçen elinde kalmadı mıİki para babası dedelerini bı şekere gonderemiyecekmi ddD
Oy asiyeasiye kim la
@aSiRuH06 dm sine gidersin hadi bakalımAsi abi kırmızı cizgimizdir ona dükkan hep açık açık çek yazsın altına imzamı atarım
Adamın niki sapsap olunca şekerin sapı aklıma geldiSpor roll değil mi ne şekeri sapı geçen elinde kalmadı mı
İstiyorsan 10 k at slot rol yapsın dostSpor roll değil mi ne şekeri sapı geçen elinde kalmadı mı
asi abi beni engelledi hemde durduk yere sebepsiz yere kirildimAsi abi kırmızı cizgimizdir ona dükkan hep açık açık çek yazsın altına imzamı atarım
O kiyamaz bana ,,şimdi en param öter@aSiRuH06 dm sine gidersin hadi bakalım![]()
Bekliyoruz büyük konuştu açık çek falan göreceğiz🤣O kiyamaz bana ,,şimdi en param öter)
bana kıyan kıyiyor vallahi 40 bin 1 golle kaybettim yıkılmadim ayakdayim fast bildirimide gelmedi bir moral olsun demedi kimse KIRILDİMMO kiyamaz bana ,,şimdi en param öter)