- 1,182
- 772
- 113
Bol sans
Valla babacan gent ten gitti gibi ama bakalimAbo toth 3.1 olmuş o tmm gibi dierleri kalmis
Valla sorma ama belli olmaz dur bakalım daha 25 dk varValla babacan gent ten gitti gibi ama bakalim
Deplasmanda oyniyamiyor öküzlerGente bak maç onu oranı 1.15 hala 0.0 mac
Yenerse büyük ihtimalle ilk 8e gircekler yenemezse olay off oyniycak kendileri bilirDeplasmanda oyniyamiyor öküzler
Çekim talebi verdik hala gelmedi Lugano maçın geri kalanı alır efsane oran United 2 oldu keşke vermeseydimYenerse büyük ihtimalle ilk 8e gircekler yenemezse olay off oyniycak kendileri bilir
Bir gol daha var bu maçta kesinÇekim talebi verdik hala gelmedi Lugano maçın geri kalanı alır efsane oran United 2 oldu keşke vermeseydim
Üçü de atar simdjUlan yazdimda belli idi unitedin golü
Ortaya gole girerim diye bekledim erken geldi united goluÜçü de atar simdj
Maçlar başlamadan para yoktu diye bir dosta üç maç verdim ikisi geldi biri Lugano MS 1 oynadım dedi oynadıysa harbi geldi kuponuBir gol daha var bu maçta kesin
Valla iy fio atsaydi bir gol aliyorduk bir şeyler atamadı basketten yürüdük çekim verdik onu bekliyoruz Lugano maçından gol bekliyorum ama Uniteda da alırdım kesinOrtaya gole girerim diye bekledim erken geldi united golu
Babacan gent maci bir united maci iki ikisinden birini oynaValla iy fio atsaydi bir gol aliyorduk bir şeyler atamadı basketten yürüdük çekim verdik onu bekliyoruz Lugano maçından gol bekliyorum ama Uniteda da alırdım kesin