- 1,182
- 772
- 113
Bol sans dostLiverpool kasayı sildi süpürdü 4kupon liverpool ve paristen gitti Son Mermiyi attık gelirse 1 hafta yokuz gelmese sanırım uzun bi süre yokuz şans bizden olsun Hadi bakalım
Ekli dosyayı görüntüle 695894
Bol şansLiverpool kasayı sildi süpürdü 4kupon liverpool ve paristen gitti Son Mermiyi attık gelirse 1 hafta yokuz gelmese sanırım uzun bi süre yokuz şans bizlen olsun Hadi bakalım
renkler niye böyleLiverpool kasayı sildi süpürdü 4kupon liverpool ve paristen gitti Son Mermiyi attık gelirse 1 hafta yokuz gelmese sanırım uzun bi süre yokuz şans bizlen olsun Hadi bakalım
Umarım gelir dostBide buraya atığım kupon tutar inanıyorum
b0ol şsndplstLiverpool kasayı sildi süpürdü 4kupon liverpool ve paristen gitti Son Mermiyi attık gelirse 1 hafta yokuz gelmese sanırım uzun bi süre yokuz şans bizlen olsun Hadi bakalım
Tbrk ederim kardeş adına sevindim şansın daim olsun.2 maçında çok rahat aktı.1er gol fazladan girsen kazancın 2 veya 3 katını alırdın ama buda iyidirGuzel liverpoolun acısını cikartik 1 hafta ara Babacım yeter herkese bol kazançlı günler diliyorum tesekurler dostlar
Hangi maç için dostum fazladan gole 2 maçta karambole geldi normalde hayata seria ve lig1 e oynamam o kadar uyuz oldum ki liverpool maçında ne var ne yok buraya bastım sonu güzel bitti Allah'tanTbrk ederim kardeş adına sevindim şansın daim olsun.2 maçında çok rahat aktı.1er gol fazladan girsen kazancın 2 veya 3 katını alırdın ama buda iyidir
Tebrikler gelmişLiverpool kasayı sildi süpürdü 4kupon liverpool ve paristen gitti Son Mermiyi attık gelirse 1 hafta yokuz gelmese sanırım uzun bi süre yokuz şans bizlen olsun Hadi bakalım
Bro ilk yarı Roma gol demissin 2 gol attı Marsilya 2.5 demişsin en son 5.0diHangi maç için dostum fazladan gole 2 maçta karambole geldi normalde hayata seria ve lig1 e oynamam o kadar uyuz oldum ki liverpool maçında ne var ne yok buraya bastım sonu güzel bitti Allah'tan
Kral diyorum ya sende biliyorsundur 2 ligte uyuz lig şansımıza golü geçti ama bin yıl kalsa roma maçına ilkyari 2 gole girmezdim 1 gole bile korktum lig1 i biliyon zaten sağı solari belli olmuyor biraz şanslı idik sadeceBro ilk yarı Roma gol demissin 2 gol attı Marsilya 2.5 demişsin en son 5.0di
Neyse boskoy kurtarmissin kendini sevindim adına.para kaybedince moralde gidiyor kafa çok dağılıyor şimdi hem kafan hem kasan toparlandı çok iyi oldu şansın daim herşey gönlünce olsunKral diyorum ya sende biliyorsundur 2 ligte uyuz lig şansımıza golü geçti ama bin yıl kalsa roma maçına ilkyari 2 gole girmezdim 1 gole bile korktum lig1 i biliyon zaten sağı solari belli olmuyor biraz şanslı idik sadece
Aynen kurtarman güzel sevindim senin adına dediğin gibi gol olmayacak lig bunlar ama gollü geçtiBugün çok kasa sıfırlanamaya yaklaştık Allah'tan son kuponumuz tuttu bazen gerçekten durmayı bilmek lazım
Tesekurler dostum ama aynen öyle oluyor para kaybedince insan kendinide kaybediyor gerçekten çok aklı selim hareket etmek lazım özelikle kaybetmeye basliyincaNeyse boskoy kurtarmissin kendini sevindim adına.para kaybedince moralde gidiyor kafa çok dağılıyor şimdi hem kafan hem kasan toparlandı çok iyi oldu şansın daim herşey gönlünce olsun
Eyw babacan şansımız yaver gittiAynen kurtarman güzel sevindim senin adına dediğin gibi gol olmayacak lig bunlar ama gollü geçti