Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı MrFlankes / Son Mermi 2'li

Kupon Miktarı
1
Kupon Oranı
2.70

MrFlankes

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,182
772
113
Liverpool kasayı sildi süpürdü 4kupon liverpool ve paristen gitti Son Mermiyi attık gelirse 1 hafta yokuz gelmese sanırım uzun bi süre yokuz şans bizlen olsun Hadi bakalım

Screenshot_20250105_215958_1xBet.jpg

Kupon miktarı 1₺
Kupon oranı 2.70
Kupon kazancı 2.7₺

MrFlankes

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,182
772
113
Guzel liverpoolun acısını cikartik 1 hafta ara Babacım yeter herkese bol kazançlı günler diliyorum tesekurler dostlar

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
110,863
62,437
113
Guzel liverpoolun acısını cikartik 1 hafta ara Babacım yeter herkese bol kazançlı günler diliyorum tesekurler dostlar
Tbrk ederim kardeş adına sevindim şansın daim olsun.2 maçında çok rahat aktı.1er gol fazladan girsen kazancın 2 veya 3 katını alırdın ama buda iyidir

MrFlankes

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,182
772
113
Tbrk ederim kardeş adına sevindim şansın daim olsun.2 maçında çok rahat aktı.1er gol fazladan girsen kazancın 2 veya 3 katını alırdın ama buda iyidir
Hangi maç için dostum fazladan gole 2 maçta karambole geldi normalde hayata seria ve lig1 e oynamam o kadar uyuz oldum ki liverpool maçında ne var ne yok buraya bastım sonu güzel bitti Allah'tan

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
110,863
62,437
113
Hangi maç için dostum fazladan gole 2 maçta karambole geldi normalde hayata seria ve lig1 e oynamam o kadar uyuz oldum ki liverpool maçında ne var ne yok buraya bastım sonu güzel bitti Allah'tan
Bro ilk yarı Roma gol demissin 2 gol attı Marsilya 2.5 demişsin en son 5.0di

MrFlankes

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,182
772
113
Bro ilk yarı Roma gol demissin 2 gol attı Marsilya 2.5 demişsin en son 5.0di
Kral diyorum ya sende biliyorsundur 2 ligte uyuz lig şansımıza golü geçti ama bin yıl kalsa roma maçına ilkyari 2 gole girmezdim 1 gole bile korktum lig1 i biliyon zaten sağı solari belli olmuyor biraz şanslı idik sadece

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
110,863
62,437
113
Kral diyorum ya sende biliyorsundur 2 ligte uyuz lig şansımıza golü geçti ama bin yıl kalsa roma maçına ilkyari 2 gole girmezdim 1 gole bile korktum lig1 i biliyon zaten sağı solari belli olmuyor biraz şanslı idik sadece
Neyse boskoy kurtarmissin kendini sevindim adına.para kaybedince moralde gidiyor kafa çok dağılıyor şimdi hem kafan hem kasan toparlandı çok iyi oldu şansın daim herşey gönlünce olsun

MrFlankes

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,182
772
113
Neyse boskoy kurtarmissin kendini sevindim adına.para kaybedince moralde gidiyor kafa çok dağılıyor şimdi hem kafan hem kasan toparlandı çok iyi oldu şansın daim herşey gönlünce olsun
Tesekurler dostum ama aynen öyle oluyor para kaybedince insan kendinide kaybediyor gerçekten çok aklı selim hareket etmek lazım özelikle kaybetmeye basliyinca