- 64,978
- 36,249
- 113
Biz çeksek çeksek kılıç balığı çekeriz oda yanlışlıkla bi tarafımıza giretPantolan balığıda çekebilirdin joecim şükret shshshshs
Biz çeksek çeksek kılıç balığı çekeriz oda yanlışlıkla bi tarafımıza giretPantolan balığıda çekebilirdin joecim şükret shshshshs
Teşekkür ederim dost kesene bereket iftar yapıyordum simdi geldim@Athena @Yapabilirim size geçti roll 2 arkadaş aktif değil şuan @Novasky fix atın kural konu başında yazıyot
İçişleri başkanı sjsjsbsYoksa baskan gecen hesabindan para attigin kisi mi puahhah
Herkese çay sana oraletBen de istiyem ullaaaaa yeteeerrrrrrrr
Kanka bu bızım basımızı yakmaya gelmıs herkesin bılgılerını alıyor patlatıcak biziYoksa baskan gecen hesabindan para attigin kisi mi puahhah
İstemekle olmuyor bedel ödemen lazımBen de istiyem ullaaaaa yeteeerrrrrrrr
Ludogorest gelirse 10 kişi 1k rolling bakiyesimi dedin usta senİçişleri başkanı sjsjsbs
Kara para akliyor yada puahhahKanka bu bızım basımızı yakmaya gelmıs herkesin bılgılerını alıyor patlatıcak bizi
10 kişi 500 dedimLudogorest gelirse 10 kişi 1k rolling bakiyesimi dedin usta sen
YakalandıkKara para akliyor yada puahhah
Tg bak bişeye bak artık🤣İçişleri başkanı sjsjsbs
Bu saatten sonra 10 kısı 10 k da dıyebılırsın10 kişi 500 dedim
Usta bak istersen rize maçındaki büyümü yaparım maçta gol yağmuru olur dersinki neler yapıyorsun sen10 kişi 500 dedim
Maça bak aw 3 3 olmuş 🤣atm gittik yetisemedik @Fterim1905 ayağa kalk büyüğün geldi 🤣Herkese çay sana oralet
Lan zaten 8K kâr var10 kişi 500 dedim
Şiii alo ne oluyor oda gizli gizliTg bak bişeye bak artık🤣
Tmm akla benimle sorun yok puahhhaYakalandık
Kupon gelmezse -k kar var ya göz boyuyor maç gelsin diyeLan zaten 8K kâr var
Hangi mac dostMaça bak aw 3 3 olmuş 🤣atm gittik yetisemedik @Fterim1905 ayağa kalk büyüğün geldi 🤣