- 64,978
- 36,248
- 113
O değilde ludogorest maçını az önce gördüm 2 yarı ludonun 2 banko golünü gördüm sonrası bulanık
Aynen gelirse uyumuşum der giderimKupon gelmezse -k kar var ya göz boyuyor maç gelsin diye
Fatura altı aldığı unları bizimle aklıyo di miTmm akla benimle sorun yok puahhha
Şaka maka ludo 2 saplarAynen gelirse uyumuşum der giderim
İngiliz u21 veletleri dakika 25 te ilk yarı 2.5 üste girdiydim biraz yüksek öyle bitti 2.yari Sow yapmislarHangi mac dost
Günlerden lostİngiliz u21 veletleri dakika 25 te ilk yarı 2.5 üste girdiydim biraz yüksek öyle bitti 2.yari Sow yapmislar
Eski cuta bu maça iy 0.5 alt ms 4.5 üst alırdıİngiliz u21 veletleri dakika 25 te ilk yarı 2.5 üste girdiydim biraz yüksek öyle bitti 2.yari Sow yapmislar
Bu crewenin maclari hep boyle oynamiyom ama dikkatimi cekiyor hep cok gol cikiyor ozellikle creweİngiliz u21 veletleri dakika 25 te ilk yarı 2.5 üste girdiydim biraz yüksek öyle bitti 2.yari Sow yapmislar
Kank GS FB maçı skor hariç tarihte görülmemiştir alt oynadığım 😅Eski cuta bu maça iy 0.5 alt ms 4.5 üst alırdı
O zaman artık başlama vakti geldi bu bi işaretKank GS FB maçı skor hariç tarihte görülmemiştir alt oynadığım 😅
Dost o benden kaynakli kusura bakma ahahahahahaİngiliz u21 veletleri dakika 25 te ilk yarı 2.5 üste girdiydim biraz yüksek öyle bitti 2.yari Sow yapmislar
Bir alt dahaŞaka maka ludo 2 saplar
Bol şanslarBir alt daha
57 tebrikBir alt daha
GelmişBir alt daha
Tebrikler akıyooo bu gece dagıttıkca gelıyo 😀😀Bir alt daha
Geleni veriyoeuz bize kar yok 🤣Tebrikler akıyooo bu gece dagıttıkca gelıyo 😀😀
Aynen aldık kanka saol 😀😀Geleni veriyoeuz bize kar yok 🤣
Tamam sensin anladık niye üstümüze geliyonBir alt daha
Cyber kırmızı çizgimiz ondanTamam sensin anladık niye üstümüze geliyon