- 16,496
- 12,741
- 113
Çamura yatacak olduktan sonra her türlü yatiolarÜye oldum onaylattım ama Padişah pep maks 10k dedi 12 satte 10 k şlinde bebde kabul etmedim komisyon verdik paparaya
Çamura yatacak olduktan sonra her türlü yatiolarÜye oldum onaylattım ama Padişah pep maks 10k dedi 12 satte 10 k şlinde bebde kabul etmedim komisyon verdik paparaya
Yarım saate olurMaç lazım mı Tek maç Zınk diye ses getircek
Duramazdım yerdim komisyon daha cazip geldi 🤣Çamura yatacak olduktan sonra her türlü yatiolar
Tamam ararım futbol federasyonunu fırıncı beyin ricası üzerine maçı 30 dk ileri alın derimYarım saate olur
Sjsjsjs canlı mıTamam ararım futbol federasyonunu fırıncı beyin ricası üzerine maçı 30 dk ileri alın derim
Kanka roll açamadık daha 300 duruyor fix güncelleme deDuramazdım yerdim komisyon daha cazip geldi 🤣
Ludogorets maçı 1 ve 2.5 üst 15 dk sı var bi düşün bakalımSjsjsjs canlı mı
ludogorets maçına bak bi seri hemfikir olalımRoll açanlara bol şanssssssssss biriniz bin olsunnnn
Sturgart olayına dönmez de miLudogorets maçı 1 ve 2.5 üst 15 dk sı var bi düşün bakalım
Bak bak yatarsa suçu Ege'ye atacak yer arıyırludogorets maçına bak bi seri hemfikir olalım
Basım yanmadan 1 saat önce 😀Sturgart olayına dönmez de mi
Kardeşim yatarsa %20 si bize ait boş kağıda imza atarız fkds tutarsa %30 unu alırız bas bas fdsfsBak bak yatarsa suçu Ege'ye atacak yer arıyır
Böle emın olunca o maç gelmez genelde 😀😀Kardeşim yatarsa %20 si bize ait tutarsa %30 unu alırız bas bas fdsfs
Ya meto emin olsak böbreğimizi satar basarız makara yapıyoz olm salihte bilmiyor mu bu işlerin garantisi olmaz salih eski kulağı kesiklerdenBöle emın olunca o maç gelmez genelde 😀😀
1.55 çok düşük oran yanına ekle bir banko dahaKardeşim yatarsa %20 si bize ait boş kağıda imza atarız fkds tutarsa %30 unu alırız bas bas fdsfs
Hem 3 gol hem taraf bahsi, 1.56 oran bence gereksiz riskludogorets maçına bak bi seri hemfikir olalım
Yaz dost fletwood maci iy 2.5 ust1.55 çok düşük oran yanına ekle bir banko daha