- 22,803
- 19,166
- 113
Şovu bırak gol iptalHeee güven vermiyoruz napak
Şovu bırak gol iptalHeee güven vermiyoruz napak
Dost dünden bakarız dedin sıralamaya alirssn mutlu olursuz@Hayat1kumar
@Novasky
@drogba6
Roll için müsait olan var mı
Müsait olan varsa kural bu şekilde olurda sevinirim 500 başlangıç 2 adım. roll gelirse 2 arkadaşa roll bakiyesi devredilsin çoğunluk nasiplenmesi açısından
Bol şanslar@Hayat1kumar
@Novasky
@drogba6
Müsait olan varsa kural bu şekilde olurda sevinirim 500 başlangıç 2 adım. roll gelirse 2 arkadaşa roll bakiyesi devredilsin çoğunluk nasiplenmesi açısından
Çok agrasıfsın reıs sahuru sağlam yap@Metings1905 dost gülecek birşey söylemedim benimde konularima bakabilirsin dağıtımlarıma bugünde bende yok dünden de öyle muhabbet geçti yani gulunencek birşey varmiki bunda
Bize sıra gelir mi bir gün bu şekilde@Hayat1kumar
@Novasky
@drogba6
Gelir hakanım bu hırsını kaybetmeBize sıra gelir mi bir gün bu şekilde
İfrati açtım sigarayids yaktım onla alakalı değilÇok agrasıfsın reıs sahuru sağlam yap
Birazdan bakalım doatım@Metings1905 dost gülecek birşey söylemedim benimde konularima bakabilirsin dağıtımlarıma bugünde bende yok dünden de öyle muhabbet geçti yani gulunencek birşey varmiki bunda
JskskssAskı’da roll falan yapılsın artık, ihtiyacı olan oradan alsın
O hep öyledir@Metings1905 dost gülecek birşey söylemedim benimde konularima bakabilirsin dağıtımlarıma bugünde bende yok dünden de öyle muhabbet geçti yani gulunencek birşey varmiki bunda
Bıze bırakmazsın lâ sen puhahaha askıyı sökersınAskı’da roll falan yapılsın artık, ihtiyacı olan oradan alsın
Lâ hakan rol açmışsın geldın burda adama bana sıra gelır mı diyorsun canımı sıkmaO hep öyledir
Banada sıra gelir mi@Hayat1kumar
@Novasky
@drogba6
Elbet bir gün 🤣Banada sıra gelir mikesene bereket
Karbaah artıElbet bir gün 🤣
Biz yazdık siktiler belamızı😅Yaz dost fletwood maci iy 2.5 ust
@Northe maçına basana kadar şuna bassam o parayı şuan 50 kişi 1k diyr çekiliş açmıştıkŞovu bırak gol iptal