- 33,277
- 33,654
- 113
Burda yapma rolğParayı attım maç bakıyorum dostlar
Burda yapma rolğParayı attım maç bakıyorum dostlar
Usta biz bu fragmanı izledik 2 fragman gelmez miFragman
Ysrım sayılardan milyon vermişliğiniz de var sbsba3lu tonla tutturmuslugumuz var
2026 ocak ayındaUsta biz bu fragmanı izledik 2 fragman gelmez mi
O zaman ölürsen fragmanı pide küreği ile yollarım usta öteki tarafa2026 ocak ayında
Geldim@Mrlbra dm bak dost
yazhane sana mı emanet dost@Mrlbra dm bak dost
10 kisi yazdi bana ak bunda ne var diye demek sende sorunKanaman vardı suvatım üstüne geldik ama kanama önce sende başladı yoksa ben iyiydim
Tmm aglama savasim cokHakan cyber da maç tutturdu biz daha gerçek maçta tutturamiyoz adaletini seveyim dünya
Joe sorunsuz olmaz 🤣10 kisi yazdi bana ak bunda ne var diye demek sende sorun![]()
Bende sorun ne alaka geldin tribe girer gibi cevap verdin bişey sorduk onu görmemiş demekki millet bende sıkıntı olsa kâle bile almazdım seni suvatım seviyoruz diye oran buran oynamasın ağlatırım10 kisi yazdi bana ak bunda ne var diye demek sende sorun![]()
Konub aç dost burda yapma
Kıskanıyor beni bensiz geceleri rüyalarına giriyorum işte haklıJoe sorunsuz olmaz 🤣
Dost burda yapmasınlae konu açsınlar karışoyor@Abuzerkömürcü Papara bırak dm den
TebriklerFragman
Senden bişeyler öğrenmeye çalısıyoz suvatım duacınızTmm aglama savasim cok
Rüyasında sana kötü şeyler yapıyormış ama anlattı bana şuahahaKıskanıyor beni bensiz geceleri rüyalarına giriyorum işte haklı