- 939
- 761
- 93
Genel cerrahi bölümüne yönlendirecekler muhtemelen
Geçmiş olsun kıl dönmesi git ameliyat oluyorsun 45 dakikaBeyler konuyu acsammi acmassammi diye kac saat dusundum dayanamadim burda ne konular dondu belki ama durum ciddi hasteneye gitmeyi dusunuyorum normalde 7 isbasi 5 seklindr calisiyirum dun eve geldigimde 1 2 saat uyudum tekrar kalktigimda kuyruk sokumu kisminda 1 tanne sislik var yumusak sekilde hemen yanlarinda 2 tanne kemik deriden cikmis gibi sert duruyor egilemiyorum yurunmuyor cok zorlaniyorum mhrsdn randevu alicam buna hangi bolum bakiyor bilen basina gelen utandigo icin direk yazamayan dostlar ozeldende yazablr
Şu senin çekiliş çıkar dedik çıkmadı seninkinde deGeçmiş olsun kıl dönmesi git ameliyat oluyorsun 45 dakika
Birini yadırgansan emin ol ya ailenden birinden ya çoluk çocuğundan ya da senden kesin çıkıyor ölmedenBirazdan devlet hastanesin acil bolumune gidicm belli olur derdimiz
Ve akillara o soz gelir
Bir adamı bir günahından dolayı ayıpladım; on beş yıl sonra o günah gelip beni buldu."
Uzman doktor ordinaryus profesörus muratusOrtopediye git
Evet malesef gencken bu tur hatalar yapiyoruz dikkat etmemiz gerekiyorBirini yadırgansan emin ol ya ailenden birinden ya çoluk çocuğundan ya da senden kesin çıkıyor ölmeden
Ortopedi ne oluyor onu da bilmiyorum a*Uzman doktor ordinaryus profesörus muratus
Adam forum adamı burada ne forumlar ne konular gördü bilgiis vardır 😃😁😁Uzman doktor ordinaryus profesörus muratus
Belki bu sorunu yasayan vardirda detayli bigli alirim diye dusundumBuraya değilde kime sorarsan sor 😁⛄ burada herkez biyere yonllediicek
Hani sen yatıyordun yat artık bakAdam forum adamı burada ne forumlar ne konular gördü bilgiis vardır 😃😁😁
Hahha Ulan ne adamsın tek onu duydun diye dedin galiba jdjjdOrtopedi ne oluyor onu da bilmiyorum a*
Allah acil şifalar versin kardeşim nediylmBeyler konuyu acsammi acmassammi diye kac saat dusundum dayanamadim burda ne konular dondu belki ama durum ciddi hasteneye gitmeyi dusunuyorum normalde 7 isbasi 5 seklindr calisiyirum dun eve geldigimde 1 2 saat uyudum tekrar kalktigimda kuyruk sokumu kisminda 1 tanne sislik var yumusak sekilde hemen yanlarinda 2 tanne kemik deriden cikmis gibi sert duruyor egilemiyorum yurunmuyor cok zorlaniyorum mhrsdn randevu alicam buna hangi bolum bakiyor bilen basina gelen utandigo icin direk yazamayan dostlar ozeldende yazablr
EvetHahha Ulan ne adamsın tek onu duydun diye dedin galiba jdjjd
Yatacamda kafamda deli sorunlar uyuyamiyorumHani sen yatıyordun yat artık bak
Reis senin ismin neden feto sana cevap verirsek almasınlar bizi içeri değiştir şu ismiAdam forum adamı burada ne forumlar ne konular gördü bilgiis vardır 😃😁😁
Sagolasin dostAllah acil şifalar versin kardeşim nediylm
Lan DM Kırmızı yandı sevindim dedim biri DM attı meğerse Elmas gelmiş🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣Hahha Ulan ne adamsın tek onu duydun diye dedin galiba jdjjd