Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Muhhabetten Kasit Hastene Sorusu 🔒

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sonerdinho53

SON DURAK İNTİHAR
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,507
2,980
113
Beyler konuyu acsammi acmassammi diye kac saat dusundum dayanamadim burda ne konular dondu belki ama durum ciddi hasteneye gitmeyi dusunuyorum normalde 7 isbasi 5 seklindr calisiyirum dun eve geldigimde 1 2 saat uyudum tekrar kalktigimda kuyruk sokumu kisminda 1 tanne sislik var yumusak sekilde hemen yanlarinda 2 tanne kemik deriden cikmis gibi sert duruyor egilemiyorum yurunmuyor cok zorlaniyorum mhrsdn randevu alicam buna hangi bolum bakiyor bilen basina gelen utandigo icin direk yazamayan dostlar ozeldende yazablr
Geçmiş olsun kıl dönmesi git ameliyat oluyorsun 45 dakika

omerty5

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,896
1,377
113
Birazdan devlet hastanesin acil bolumune gidicm belli olur derdimiz
Ve akillara o soz gelir
Bir adamı bir günahından dolayı ayıpladım; on beş yıl sonra o günah gelip beni buldu."

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
70,454
37,101
113
Birazdan devlet hastanesin acil bolumune gidicm belli olur derdimiz
Ve akillara o soz gelir
Bir adamı bir günahından dolayı ayıpladım; on beş yıl sonra o günah gelip beni buldu."
Birini yadırgansan emin ol ya ailenden birinden ya çoluk çocuğundan ya da senden kesin çıkıyor ölmeden

12feto12

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,017
292
83
Beyler konuyu acsammi acmassammi diye kac saat dusundum dayanamadim burda ne konular dondu belki ama durum ciddi hasteneye gitmeyi dusunuyorum normalde 7 isbasi 5 seklindr calisiyirum dun eve geldigimde 1 2 saat uyudum tekrar kalktigimda kuyruk sokumu kisminda 1 tanne sislik var yumusak sekilde hemen yanlarinda 2 tanne kemik deriden cikmis gibi sert duruyor egilemiyorum yurunmuyor cok zorlaniyorum mhrsdn randevu alicam buna hangi bolum bakiyor bilen basina gelen utandigo icin direk yazamayan dostlar ozeldende yazablr
Allah acil şifalar versin kardeşim nediylm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...