- 50,161
- 38,131
- 113
bole adamlara yol verceksın
bole adamlara yol verceksın
Buda acmayanin işine gelir ama 200 ü alır keyfine bakarTamam liste bu. Rol açana 400 açmayana 200 bundan sonra böyle. 😀
Yok şu andan bahsediyorum 1 adım da olsa rolling olmazsa olmazimiz🙂Ben geçen açtım bana 400 mü![]()
acındırma kendını uyanık gecende neden acmadınArkadaşlar mülayim usta benı almak isterse açarım almasa da başka arkadaş gelebilir listeye herkese bol şans
Hacı skntı yok benı çıkarabiliracındırma kendını uyanık gecende neden acmadın
OkYok şu andan bahsediyorum 1 adım da olsa rolling olmazsa olmazimiz🙂
Valla ben mulayimin yerinde olsam vermem asla adam çok insaflıbole adamlara yol verceksın
Geçen açıklamasını yaptm ondan dolayı benı çıkarabiliracındırma kendını uyanık gecende neden acmadın
Dostum takip ettin Eyvallah ama güven vermiyorsun gerçekten yine toz olabilirsinHacı skntı yok benı çıkarabilir
1 adım da olsa açarız 2 kişi 200 veririzYok şu andan bahsediyorum 1 adım da olsa rolling olmazsa olmazimiz🙂
aynı parayı bul gel ac sonra rollere katılGeçen açıklamasını yaptm ondan dolayı benı çıkarabilir
1 kere yapan gene yapar bumbum mulayım guvenmeDostum takip ettin Eyvallah ama güven vermiyorsun gerçekten yine toz olabilirsin
sen onun hakkını bana ver millet rol görsün ahahahDostum takip ettin Eyvallah ama güven vermiyorsun gerçekten yine toz olabilirsin
Ne zaman hani nerde 🤣🤣1 adım da olsa açarız 2 kişi 200 veririz
ErhanArkadaşlar benim yerime başka arkadaşı alın ben istemiyorum teşekkürler yimede
Ona Bu seferlik atma rolling açarsa atarsın 400 cebinde kalsınDostum takip ettin Eyvallah ama güven vermiyorsun gerçekten yine toz olabilirsin
Skntı yok kardeşimDostum takip ettin Eyvallah ama güven vermiyorsun gerçekten yine toz olabilirsin
reis başka arkadaşa verebilirsinDostum takip ettin Eyvallah ama güven vermiyorsun gerçekten yine toz olabilirsin