300 neyine yetmiyor puahaErhan ya sen al ya ben alayım 2 adım atıp sonra pay edelim
300 neyine yetmiyor puahaErhan ya sen al ya ben alayım 2 adım atıp sonra pay edelim
bende takip ediyorumda cok yorum olayina girmiyorm o yuzden hic etkinliklerde beni gormuyor kimseBiz gönülden takipciyiz 🙏
Hahahahaha300 neyine yetmiyor puaha
@qguzh4nn0 benim payi muroya atsan iyi olur dostErhan ya sen al ya ben alayım 2 adım atıp sonra pay edelim
Günüldaslik iyidir bol şanslarBiz gönülden takipciyiz 🙏
Kesene bereketAma rol açın 🙂
Sen al fark etmez bu sefer kanka@qguzh4nn0 benim payi muroya atsan iyi olur dost
Nasıl olsa ben 2 dakikada kaybedeceğim mi diyorsun@qguzh4nn0 benim payi muroya atsan iyi olur dost
Dostum birdakine görecem seni. 5800 kazandım çok birşey yok yarısını dagitiyom zaten maksat ortalık şenlensinbende takip ediyorumda cok yorum olayina girmiyorm o yuzden hic etkinliklerde beni gormuyor kimse
Ben bi dus alacam simdi sen al gelirim ben daha sonra kankaSen al fark etmez bu sefer kanka
Ayenn ole ben pek beceremiyorum puahahNasıl olsa ben 2 dakikada kaybedeceğim mi diyorsun![]()
olsun sorun degil ya denk gelirse aklinda olsun 3 4 gundur durumum bozuk kazanc olrsa benide gor sonraDostum birdakine görecem seni. 5800 kazandım çok birşey yok yarısını dagitiyom zaten maksat ortalık şenlensin
Tamam kankaBen bi dus alacam simdi sen al gelirim ben daha sonra kanka
Kesene bereket benim yerime de muro açacak rol haberin olsun dostum Allah daha çok versin sana eywDostum birdakine görecem seni. 5800 kazandım çok birşey yok yarısını dagitiyom zaten maksat ortalık şenlensin
Rolling lerde başarılı olan olursa ulaşır sana zatenolsun sorun degil ya denk gelirse aklinda olsun 3 4 gundur durumum bozuk kazanc olrsa benide gor sonra
Zengin adamın ne işi olur bu listedeDostlar kazancınız daim olsun selam
Hani listede biz yokmuyiiz![]()