- 14,001
- 6,614
- 113
Zaten dıyorum ya kanka ibnelık bende diyeSende sıkıntı var o zaman ben ne zaman takip etsem çoğu kez kazanıyor adam
Zaten dıyorum ya kanka ibnelık bende diyeSende sıkıntı var o zaman ben ne zaman takip etsem çoğu kez kazanıyor adam
Akşam yaparızDemek ki bugün bana rol actiracak o mübarek dost sensin ha 😀
Eyvallah dostum eyvallahAkşam yaparız
1 adım yapalım o ödülü alanda 1 adım yapar öyle öyle giderizRolu isterseniz 1 adım yapin zaten kumara gidecek amaç kazanırsanız 1 kişiye de olsa faydanız olsun başka birşey değil. Zaten açıyor çoğu arkadaş mesele yok
Tamamdır dost anlaştık1 adım yapalım o ödülü alanda 1 adım yapar öyle öyle gideriz![]()
Mantıklı1 adım yapalım o ödülü alanda 1 adım yapar öyle öyle gideriz![]()
Artik sen kazan diye rollerine gelmeyiz mulayim bey@sinansrml63 olmayınca rollingler başarıli oluyo hep
Bol şanslar dostum yerimi kapalı tribünden aldikBende rol açacağım birazdan kendime sponsor olup
Enes herkese gönderildi @Proletarya da dahil arche yazmadiBende rol açacağım birazdan kendime sponsor olup
Bol şanslar ✋@qguzh4nn0 ödül geldi. emeğine sağlik @Mülayim6060 kesene bereket kardeş. burda 2 3 adımli birşey yapayim 1 2 kişiye sans olur paylaşmak guzeldir. kötü niyetli kişiler aptal yerine koymasa benim totemim kazancimi her zaman paylaşmaktı. kazanç sağladiysam mutlaka bir miktarini olmayanlara veririm taa ki sözüm meclisden disari bağzi arkadaslar beni enayi yerine koyana kadar bu durum böyleydi yinede benim kafada olan kisileri gormek guzel. paylaşın beyler ama kimseyi salak yerine koymadan. tesekr ederim tekrardan. bakip guzel bir kupon yapayim
Arce trip atıyorEnes herkese gönderildi @Proletarya da dahil arche yazmadi
Valla 5 dk ya yazdı yazdı yazmadi ben karismamArce trip atıyor
AcımayınValla 5 dk ya yazdı yazdı yazmadi ben karismam
@Arce75 5 dakikan var bakValla 5 dk ya yazdı yazdı yazmadi ben karismam