- 7,766
- 7,290
- 113
dep 17 sıkıntı
Kankam dikkat et bende Akdeniz Ateşi var ( FMF) karın sancısı ağrısı ne çok iyi bilirim geçmiş olsunMide ağrısıyla uyandım fenaa kanka🥴.
Sabah 7 de ise gitcem bide uyuyamiyorumm
Ya bende bı doktora gitcem şu 1 haftadır çok agriyo.korkmaya başladım.sanada geçmiş olsun kardeşim.Kankam dikkat et bende Akdeniz Ateşi var ( FMF) karın sancısı ağrısı ne çok iyi bilirim geçmiş olsun
Şu iç bol bol,,kazinmami var yanmami var...bide midejin üzerine elini dökün,,miden soğuk ise hemen bı havlu koy ,sıcak tutMide ağrısıyla uyandım fenaa kanka🥴.
Sabah 7 de ise gitcem bide uyuyamiyorumm
Dur hemen bıraktın bombayı pimi cekme
Bagiriyomsana acil bomba bırak diye geç kaldın ama son iki dakikada ise yarasın artikİki 3 luk yedik üst üste 💣
Allah razi olsun kankam bizimkisi sıkıntı tedavisi yok hastaligin Dünya genelinde hayatımızın sonuna kadar çekeceğiz sende ihmal etme git hastahaneye karın ağrısı derken başka birşey çıkmasın Allah göstermesinYa bende bı doktora gitcem şu 1 haftadır çok agriyo.korkmaya başladım.sanada geçmiş olsun kardeşim.
Yanma vardı.kustum biraz rahatladım şimdi.tavsiyen için çok saol kardesim eyvallah.Şu iç bol bol,,kazinmami var yanmami var...bide midejin üzerine elini dökün,,miden soğuk ise hemen bı havlu koy ,sıcak tut
Haftaya kesin gidiyorum randevu aldım.eyvallahnkanka saolAllah razi olsun kankam bizimkisi sıkıntı tedavisi yok hastaligin Dünya genelinde hayatımızın sonuna kadar çekeceğiz sende ihmal etme git hastahaneye karın ağrısı derken başka birşey çıkmasın Allah göstermesin
geçmiş olsun kralYanma vardı.kustum biraz rahatladım şimdi.tavsiyen için çok saol kardesim eyvallah.
Neyse bombacinin rolü sabote etmiyim kendi derdimle şimdi.tavsiyeleriniz için çok saolun
geçmiş oldun ☹Kankam dikkat et bende Akdeniz Ateşi var ( FMF) karın sancısı ağrısı ne çok iyi bilirim geçmiş olsun
İnşallah atamazlar amk2.21
17
Eyvallah dosttgeçmiş olsun kral