Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Mülayim-Rolling💣💣

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

aSiRuH06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
17,602
13,490
113
Bı rol takip edek dedik..cisti dep..yakacak mis gibi kombineyi..kuru la kuru artik

tom4175

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
12,854
3,812
113
Ya bende bı doktora gitcem şu 1 haftadır çok agriyo.korkmaya başladım.sanada geçmiş olsun kardeşim.
Allah razi olsun kankam bizimkisi sıkıntı tedavisi yok hastaligin Dünya genelinde hayatımızın sonuna kadar çekeceğiz sende ihmal etme git hastahaneye karın ağrısı derken başka birşey çıkmasın Allah göstermesin

fatihgs1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,024
2,378
113
Şu iç bol bol,,kazinmami var yanmami var...bide midejin üzerine elini dökün,,miden soğuk ise hemen bı havlu koy ,sıcak tut
Yanma vardı.kustum biraz rahatladım şimdi.tavsiyen için çok saol kardesim eyvallah.
Neyse bombacinin rolü sabote etmiyim kendi derdimle şimdi.tavsiyeleriniz için çok saolun

BJKrussz

Tek 🔫
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,398
6,510
113
2.21
17

fatihgs1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,024
2,378
113
Allah razi olsun kankam bizimkisi sıkıntı tedavisi yok hastaligin Dünya genelinde hayatımızın sonuna kadar çekeceğiz sende ihmal etme git hastahaneye karın ağrısı derken başka birşey çıkmasın Allah göstermesin
Haftaya kesin gidiyorum randevu aldım.eyvallahnkanka saol

qguzh4nn0

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
25,420
18,282
113
2 atis ilki.kacti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...