- 26,700
- 17,313
- 113
Hiç unutmam şu konumu. 250 ödülü 5k yapmıştım. Seçimlere bak yılan gibi. 🐍 Ne zaman masa tenisine bulaştık bizim işler karıştı 🥹😂
Bundan sonra bende oyle yapicamBurda aldığım 150 lira ile bile roll açıp dagittigim oldu. Bazı kişiler gelir kaynağı haline getirmiş bu işleri![]()
Yemin ederim sırf o şahıslar yüzünden rol takip edecek takati bulamıyorum ben. Adamlar makineli tüfek gibi 4 maçlık kombine basketi bile saniye saniye hepsini aynı anda yazıyorlar dehşete düşüyorumBurda aldığım 150 lira ile bile roll açıp dagittigim oldu. Bazı kişiler gelir kaynağı haline getirmiş bu işleri![]()
Adamlar çıtayı arşa çıkarmış. Belli başlı kişiler var dediğin gibi. Konuya giriyorum onlar varsa hiç takip bile etmiyorum 😂😂Yemin ederim sırf o şahıslar yüzünden rol takip edecek takati bulamıyorum ben. Adamlar makineli tüfek gibi 4 maçlık kombine basketi bile saniye saniye hepsini aynı anda yazıyorlar dehşete düşüyorum
Adamlarinntek ekmek kapisi burasi mi sandin kim bilir kac konus ayni anda takip ediyorlarYemin ederim sırf o şahıslar yüzünden rol takip edecek takati bulamıyorum ben. Adamlar makineli tüfek gibi 4 maçlık kombine basketi bile saniye saniye hepsini aynı anda yazıyorlar dehşete düşüyorum
Zaten onların kim oldugu çok belli dost bilmeyen yok onlariBurda aldığım 150 lira ile bile roll açıp dagittigim oldu. Bazı kişiler gelir kaynağı haline getirmiş bu işleri![]()
Baska forumda da aynı anda takılıyorlar deme kalbim kaldırmazAdamlarinntek ekmek kapisi burasi mi sandin kim bilir kac konus ayni anda takip ediyorlar![]()
Bıraktım o işi artıkAdamlarinntek ekmek kapisi burasi mi sandin kim bilir kac konus ayni anda takip ediyorlar![]()
Takip etmek istesen de edemiyorsun zaten puahha yetişemezsin onlaraAdamlar çıtayı arşa çıkarmış. Belli başlı kişiler var dediğin gibi. Konuya giriyorum onlar varsa hiç takip bile etmiyorum 😂😂
Yo1 amnaBaska forumda da aynı anda takılıyorlar deme kalbim kaldırmaz
Borç işleri beni aşar kimseden borç almıyorum verirken de borç vermiyorum o yüzden aranızda çözünBu arkadaş dmden en son borcunu atacaktı. İban istedi ortada yok @BJKrussz![]()
İyi bari kurtardık paçayıBundan sonra 10 bin mesaj altına ödül yok 😀
Bol şans o zamanMülayim ortak rolling hedef 2-3-4 adım
Mülayim tarzı kupon 1Ekli dosyayı görüntüle 813600
Ustaaa beni de rolle ustaaa 😂😎😎Borç işleri beni aşar kimseden borç almıyorum verirken de borç vermiyorum o yüzden aranızda çözün
Bol şansMülayim ortak rolling hedef 2-3-4 adım
Bol sanslar benim payimi unutmaMülayim ortak rolling hedef 2-3-4 adım
2 adim yeterlidir dost en güzeli 2 adim mulayim dışında 3 adimi gecen yok bu aralar puahaMülayim ortak rolling hedef 2-3-4 adım
Seninde parayı bulunca tavırların değişiyor ama o gün değişik değişik konuştun yakışmadı haberin olsunBuraya etiketleyince cevap geldi ne hikmetse![]()