Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Mülayim-Rolling💣💣

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Barrios

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
23,074
28,873
113
Burda aldığım 150 lira ile bile roll açıp dagittigim oldu. Bazı kişiler gelir kaynağı haline getirmiş bu işleri :D
Yemin ederim sırf o şahıslar yüzünden rol takip edecek takati bulamıyorum ben. Adamlar makineli tüfek gibi 4 maçlık kombine basketi bile saniye saniye hepsini aynı anda yazıyorlar dehşete düşüyorum

BySwigger

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
26,700
17,313
113
Yemin ederim sırf o şahıslar yüzünden rol takip edecek takati bulamıyorum ben. Adamlar makineli tüfek gibi 4 maçlık kombine basketi bile saniye saniye hepsini aynı anda yazıyorlar dehşete düşüyorum
Adamlar çıtayı arşa çıkarmış. Belli başlı kişiler var dediğin gibi. Konuya giriyorum onlar varsa hiç takip bile etmiyorum 😂😂

zeisy

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
33,480
12,481
113
Adamlarinntek ekmek kapisi burasi mi sandin kim bilir kac konus ayni anda takip ediyorlar :)

zeisy

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
33,480
12,481
113
Bugun bir deniyim dedim 2 saatten sonra uykum geldi uyuya kalmışım:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...