Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Mülayim-Rolling💣💣

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

BySwigger

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
26,700
17,313
113
Seninde parayı bulunca tavırların değişiyor ama o gün değişik değişik konuştun yakışmadı haberin olsun
İç kısımda ne yaşanıyor kimse bilmiyor. Patlamisimdir sana denk gelmiştir yapacak bir şey yok. Kaç kişiye 1k 1k borç açtık bir Allah'ın kulu dönmedi. Sıkıntı yok. İstediğini düşünebilirsin :)

Mülayim6060

Mülayim SERT
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,574
29,982
113
İç kısımda ne yaşanıyor kimse bilmiyor. Patlamisimdir sana denk gelmiştir yapacak bir şey yok. Kaç kişiye 1k 1k borç açtık bir Allah'ın kulu dönmedi. Sıkıntı yok. İstediğini düşünebilirsin :)
Kimse senin boğazına bıçak dayamiyor para yolla diye. Güzel bir üslup ile geri cevirirsin olur biter yok yol yapiyon filan gibi cümleleri yakıştıramadım ben sana

Marley

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
45,656
28,855
113
Herkes sağolsun varolsun . Kahvede oyuna oturdum . Ara ara bakıyorum . Hem roll başarısız olup, hem batakta yenilirsek boku yedik

BySwigger

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
26,700
17,313
113
Kimse senin boğazına bıçak dayamiyor para yolla diye. Güzel bir üslup ile geri cevirirsin olur biter yok yol yapiyon filan gibi cümleleri yakıştıramadım ben sana
Adamın biri martı Tag a çıkacaktı. Akşama atacaktı cevap yok. Biri cocuguna yiyecek biseyler olacaktı cevap yok. 3-4 kişi böyle olunca üstüne sen gelmissindir. Uzatmanın konuşmanın bir anlamı yok. İstediğini düşünebilirsin. O gün vardı bugün yok. Borçlarımı alamıyorum. Millete atmaktan kendi faturamı odeyemedim. Yarın kapanıyor 😂 unutmuşuz odemeyi daha doğrusu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...