- 52,134
- 49,267
- 113
Bol sansMülayim ortak rolling hedef 2-3-4 adım
Mülayim tarzı kupon 1Ekli dosyayı görüntüle 813600
Bol sansMülayim ortak rolling hedef 2-3-4 adım
300 TL ile 96 sayfa rol yaptık dost daha ne olsunBen sana attim ya bugun
bol şanslarMülayim ortak rolling hedef 2-3-4 adım
Basarili mi300 TL ile 96 sayfa rol yaptık dost daha ne olsun![]()
Bol sansss marleyy kankii ☺☺Mülayim ortak rolling hedef 2-3-4 adım
İç kısımda ne yaşanıyor kimse bilmiyor. Patlamisimdir sana denk gelmiştir yapacak bir şey yok. Kaç kişiye 1k 1k borç açtık bir Allah'ın kulu dönmedi. Sıkıntı yok. İstediğini düşünebilirsinSeninde parayı bulunca tavırların değişiyor ama o gün değişik değişik konuştun yakışmadı haberin olsun
Aslında forumda borç vermeyi kesmek lazımİç kısımda ne yaşanıyor kimse bilmiyor. Patlamisimdir sana denk gelmiştir yapacak bir şey yok. Kaç kişiye 1k 1k borç açtık bir Allah'ın kulu dönmedi. Sıkıntı yok. İstediğini düşünebilirsin![]()
Ben zamanında 300 tl ile 1k ustu msj yaptırdım dost sen ne anlatıyorsun nba saolun puahha300 TL ile 96 sayfa rol yaptık dost daha ne olsun![]()
Kimse senin boğazına bıçak dayamiyor para yolla diye. Güzel bir üslup ile geri cevirirsin olur biter yok yol yapiyon filan gibi cümleleri yakıştıramadım ben sanaİç kısımda ne yaşanıyor kimse bilmiyor. Patlamisimdir sana denk gelmiştir yapacak bir şey yok. Kaç kişiye 1k 1k borç açtık bir Allah'ın kulu dönmedi. Sıkıntı yok. İstediğini düşünebilirsin![]()
Adamlar neler yazıyor bir görsen. Vicdani sızlıyor insanınAslında forumda borç vermeyi kesmek lazım
👍Kimse senin boğazına bıçak dayamiyor para yolla diye. Güzel bir üslup ile geri cevirirsin olur biter yok yol yapiyon filan gibi cümleleri yakıştıramadım ben sana
Ben 1k Baslayip 37 de 37 yapan @Mülayim6060 dostun üstüne tanimamBen zamanında 300 tl ile 1k ustu msj yaptırdım dost sen ne anlatıyorsun nba saolun puahha
bugun 63te çiz dedim kaybettik anasınıHerkes sağolsun varolsun . Kahvede oyuna oturdum . Ara ara bakıyorum . Hem roll başarısız olup, hem batakta yenilirsek boku yedik
Adamın biri martı Tag a çıkacaktı. Akşama atacaktı cevap yok. Biri cocuguna yiyecek biseyler olacaktı cevap yok. 3-4 kişi böyle olunca üstüne sen gelmissindir. Uzatmanın konuşmanın bir anlamı yok. İstediğini düşünebilirsin. O gün vardı bugün yok. Borçlarımı alamıyorum. Millete atmaktan kendi faturamı odeyemedim. Yarın kapanıyor 😂 unutmuşuz odemeyi daha doğrusu.Kimse senin boğazına bıçak dayamiyor para yolla diye. Güzel bir üslup ile geri cevirirsin olur biter yok yol yapiyon filan gibi cümleleri yakıştıramadım ben sana