- 38,298
- 20,775
- 113
1. Adımda gelsen senide yazardım 2. Adım biterken geldinTakip atanlara tebriklrt
1. Adımda gelsen senide yazardım 2. Adım biterken geldinTakip atanlara tebriklrt
Tam yazıyordum.liste bu enes
Rol açıp sana sövecem diyordun napacaz birde şimdi rol mu actiralim sana mülayim e söv diye😐Zaten 1 tane extra rol borcum var mülayim ustaya
Arkadaşlar mülayim usta beni almasa eğer ona 1 rol borcum vardı o yine aklımda bunda çıksam rol yaparım yime 1 borcum var herkese teşekkürlerListe gibi liste helal
Bencede hahahajajaListe gibi liste helal
HahahahahahRol açıp sana sövecem diyordun napacaz birde şimdi rol mu actiralim sana mülayim e söv diye😐
Yok reis sen çok üstüme geldin ben skntı yok çıkarabilirsin yime yapıcam rol de sana borcum var ustaRol açıp sana sövecem diyordun napacaz birde şimdi rol mu actiralim sana mülayim e söv diye😐
Her türlü kararına saygı duyarım reis skntı yokRol açıp sana sövecem diyordun napacaz birde şimdi rol mu actiralim sana mülayim e söv diye😐
Onu almiyorsak 4 kişi varizRol açıp sana sövecem diyordun napacaz birde şimdi rol mu actiralim sana mülayim e söv diye😐
Reis skntı yok başka arkadaş da ekleyebilirsinRol açıp sana sövecem diyordun napacaz birde şimdi rol mu actiralim sana mülayim e söv diye😐
roll yapmadan kacmısmıydı parayla buRol açıp sana sövecem diyordun napacaz birde şimdi rol mu actiralim sana mülayim e söv diye😐
Tamam liste bu. Rol açana 400 açmayana 200 bundan sonra böyle. 😀Tam yazıyordum.liste bu enes
Rolün Borcu mu olur parayı aldiysan açacaksınArkadaşlar mülayim usta beni almasa eğer ona 1 rol borcum vardı o yine aklımda bunda çıksam rol yaparım yime 1 borcum var herkese teşekkürler
en iyisi buTamam liste bu. Rol açana 400 açmayana 200 bundan sonra böyle. 😀
Ben geçen açtım bana 400 müTamam liste bu. Rol açana 400 açmayana 200 bundan sonra böyle. 😀
tertemizTamam liste bu. Rol açana 400 açmayana 200 bundan sonra böyle. 😀
Evetroll yapmadan kacmısmıydı parayla bu
Çok mantıklıTamam liste bu. Rol açana 400 açmayana 200 bundan sonra böyle. 😀