Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Mülayim-Rolling💣💣

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Mülayim6060

Mülayim SERT
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,485
29,792
113
Bizide siraya al reis
Sen de mi battin yüksek miktarlar kazanıyordun tümbet de. bir defa bombacı mülayim i görmedin. Daha önceden rollerimde hediye almana rağmen paralı gününde mesajıma bi dönüş yapmadın.Hafızam çok kuvvetlidir, msj ima olumsuz bile olsa dönüş yapsaydın seni boş geçmezdim marin kardeş ama sen cevap vermeye tenezzül etmedin. başarılı olursa diğer rolüm görürüm yine de

Metings1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
49,827
37,867
113
Sen de mi battin yüksek miktarlar kazanıyordun tümbet de. bir defa bombacı mülayim i görmedin. Daha önceden rollerimde hediye almana rağmen paralı gününde mesajıma bi dönüş yapmadın.Hafızam çok kuvvetlidir, msj ima olumsuz bile olsa dönüş yapsaydın seni boş geçmezdim marin kardeş ama sen cevap vermeye tenezzül etmedin. başarılı olursa diğer rolüm görürüm yine de
Kac yuz bın vurdu ozaman selam vermedı demı sana

Barrios

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
22,197
27,603
113
Kisasta hayat vardır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...