- 24,436
- 17,404
- 113
@Mülayim6060 herkes tamam kesene bereket yeri dolsun 🧿🧿
Eyvallah sağolasın@Mülayim6060 herkes tamam kesene bereket yeri dolsun 🧿🧿
Bizide siraya al reisSenin alanın da rolling takibi😀
Sen de mi battin yüksek miktarlar kazanıyordun tümbet de. bir defa bombacı mülayim i görmedin. Daha önceden rollerimde hediye almana rağmen paralı gününde mesajıma bi dönüş yapmadın.Hafızam çok kuvvetlidir, msj ima olumsuz bile olsa dönüş yapsaydın seni boş geçmezdim marin kardeş ama sen cevap vermeye tenezzül etmedin. başarılı olursa diğer rolüm görürüm yine deBizide siraya al reis
Kac yuz bın vurdu ozaman selam vermedı demı sanaSen de mi battin yüksek miktarlar kazanıyordun tümbet de. bir defa bombacı mülayim i görmedin. Daha önceden rollerimde hediye almana rağmen paralı gününde mesajıma bi dönüş yapmadın.Hafızam çok kuvvetlidir, msj ima olumsuz bile olsa dönüş yapsaydın seni boş geçmezdim marin kardeş ama sen cevap vermeye tenezzül etmedin. başarılı olursa diğer rolüm görürüm yine de
Kankamm rollmu actırcan@Mülayim6060 herkes tamam kesene bereket yeri dolsun 🧿🧿
Kisasta hayat vardırSen de mi battin yüksek miktarlar kazanıyordun tümbet de. bir defa bombacı mülayim i görmedin. Daha önceden rollerimde hediye almana rağmen paralı gününde mesajıma bi dönüş yapmadın.Hafızam çok kuvvetlidir, msj ima olumsuz bile olsa dönüş yapsaydın seni boş geçmezdim marin kardeş ama sen cevap vermeye tenezzül etmedin. başarılı olursa diğer rolüm görürüm yine de
Ney kankaKankamm rollmu actırcan
Orada da kasa yüklüydü değil mi?Dünden beri 5 rolün 4 unu başarılı tamamladım bende 😀 kansız in son rolü başaramadık o kötü oldu
Aynen öyle. Rollerimde defalarca ödül almışligi var birdeKac yuz bın vurdu ozaman selam vermedı demı sana
Zurna durumNey kanka
20 kOrada da kasa yüklüydü değil mi?
Kırmızı kalemle carpı yapAynen öyle. Rollerimde defalarca ödül almışligi var
Konum var kimse iplemedi. 😭 Napoli gelirse güzel para alicaz brom
Sarar yeriz bizde saol meto😂😂banada şunu yaptın ya vay be. 😂😂😏Zurna durum
İplerler birazdan durumun ciddiyetini anlayınca 😅💣Hadi bakalım inşallah. Napoli mi kazanacak mıKonum var kimse iplemedi. 😭 Napoli gelirse güzel para alicaz brom![]()
3.5 altİplerler birazdan durumun ciddiyetini anlayınca 😅💣Hadi bakalım inşallah. Napoli mi kazanacak mı
Anlamamazlıktan gelıyon la neyse by 🙁🙁Sarar yeriz bizde saol meto😂😂banada şunu yaptın ya vay be. 😂😂😏
5 dk var aman nazar değmesin3.5 alt
3k ya 84k gelecek dost getirt şu maçı5 dk var aman nazar değmesin