- 21,287
- 7,546
- 113
Betandyou bonus oyunlarina ekleme yapıyorum dostBen megapari ve betwinnerdan oynadım betandyou dan 1xbetten de oynadım hiç belge istemedi bugüne kadar tâbi ona da yine sormak iyidir
Betandyou bonus oyunlarina ekleme yapıyorum dostBen megapari ve betwinnerdan oynadım betandyou dan 1xbetten de oynadım hiç belge istemedi bugüne kadar tâbi ona da yine sormak iyidir
Biliyorum alıyorum biriktikçe evet@Mülayim6060 dost bonus oyunlarini oynuyormusun 1xbette ekleme yapıp promo puan çıkıyor biliyormusun onu
Yapıyor aga da kâr zarar işine bakıyor haliyle promosyon kodunu en bonkör dağıtan site yani kişiye özel ekleme yapan site megapari onlar haftada bir duruma göre 4mac 1.4 min oran çekim sınırı yok bu şekilde paylaşımı çok oluyorEn kötüsü betwinner promo puan ve bonus oyunlarina ekleme yapmiyor
Puan sistemi aynı hepsinde kral birikince kâr zarar işine bakıp puan veriyorlar sen o puanları promo koda dönüştürüp tek maç 1.8 oynayıp paraya çevirip ondan sonra kafana göre istediğin gibi oynayıp sınırsız çekim yapıyorsunBetandyou bonus oyunlarina ekleme yapıyorum dost
Ben bilmiyordum hiç onu uzun zamandır birikmiş geçen aylarda 150 tur 5 oyunda 750 tür cevirdim 15bin puan ciktiydi toplam@Mülayim6060 dost bonus oyunlarini oynuyormusun 1xbette ekleme yapıp promo puan çıkıyor biliyormusun onu
Onu biliyorum dost birde bonus oyunları kısmı var puan eklendiğinde o oyunlara eklene yapıp promo puan alınıyor onladaPuan sistemi aynı hepsinde kral birikince kâr zarar işine bakıp puan veriyorlar sen o puanları promo koda dönüştürüp tek maç 1.8 oynayıp paraya çevirip ondan sonra kafana göre istediğin gibi oynayıp sınırsız çekim yapıyorsun
Bende geçen sene öğrendim ama bu betwiinwr ibnesi hiç eklwmemisriBen bilmiyordum hiç onu uzun zamandır birikmiş geçen aylarda 150 tur 5 oyunda varmış 15bin puan ciktiydi toplam
Bol şans mülayim erkencisinBaşarabilir miyiz bakacaz görecez
Yattık Enişte uyku vaktimiz geldiBol şans mülayim erkencisin
Orda oynamadım hiç 1xbeti biliyorum sadece orada her zaman vermiyor 3 ay önce 60bin eklemişti sonra vermediBende geçen sene öğrendim ama bu betwiinwr ibnesi hiç eklwmemisri
İlk defa senden duydum hep bu altyapı da oynadım ama hiç bakmadım bile özellikle megapari de ne puanlar gitmiştir desene 😅Onu biliyorum dost birde bonus oyunları kısmı var puan eklendiğinde o oyunlara eklene yapıp promo puan alınıyor onlada
60 bin neden ekledi dost hiç almamisdinOrda oynamadım hiç 1xbeti biliyorum sadece orada her zaman vermiyor 3 ay önce 60bin eklemişti sonra vermedi