Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Mülayim6060 / Kasa 10 -- Hedef 110💣💣

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Baskhetci27

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,142
2,609
113
En kötüsü betwinner promo puan ve bonus oyunlarina ekleme yapmiyor
Yapıyor aga da kâr zarar işine bakıyor haliyle promosyon kodunu en bonkör dağıtan site yani kişiye özel ekleme yapan site megapari onlar haftada bir duruma göre 4mac 1.4 min oran çekim sınırı yok bu şekilde paylaşımı çok oluyor

onkooo411

💚🖤Kocaelispor💚🖤
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
15,344
5,444
113
19 acıldılar sanki he

onkooo411

💚🖤Kocaelispor💚🖤
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
15,344
5,444
113
Kaldı 20 haydi

Baskhetci27

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,142
2,609
113
Betandyou bonus oyunlarina ekleme yapıyorum dost
Puan sistemi aynı hepsinde kral birikince kâr zarar işine bakıp puan veriyorlar sen o puanları promo koda dönüştürüp tek maç 1.8 oynayıp paraya çevirip ondan sonra kafana göre istediğin gibi oynayıp sınırsız çekim yapıyorsun

Yapabilirim

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
21,287
7,546
113
Puan sistemi aynı hepsinde kral birikince kâr zarar işine bakıp puan veriyorlar sen o puanları promo koda dönüştürüp tek maç 1.8 oynayıp paraya çevirip ondan sonra kafana göre istediğin gibi oynayıp sınırsız çekim yapıyorsun
Onu biliyorum dost birde bonus oyunları kısmı var puan eklendiğinde o oyunlara eklene yapıp promo puan alınıyor onlada

Yapabilirim

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
21,287
7,546
113
İlk 4 dk çok. Boş geçti atmış olsalar biraz gelurdi

bella

...millet aççç...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,704
3,339
113

Baskhetci27

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,142
2,609
113
Onu biliyorum dost birde bonus oyunları kısmı var puan eklendiğinde o oyunlara eklene yapıp promo puan alınıyor onlada
İlk defa senden duydum hep bu altyapı da oynadım ama hiç bakmadım bile özellikle megapari de ne puanlar gitmiştir desene 😅

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...