- 57,584
- 19,222
- 113
1 dk
Sinan Güzel dağıtım yapar benim muhasebecimdir kendisietiketledim arkadaslar rol yapmak isterse 500 atiyorum her birinize tek bir arkadas karar verin bana dm atsin tekiniz arkadaslar 2000 yolliycam rol yapin biraz ortalik senlensin
rolu asagidaki arkadaslar yapicak
Mülayim6060
sinansrml63
Enişte
zeisy
Kesene bereket 500 den 4 tane roll iyidiretiketledim arkadaslar rol yapmak isterse 500 atiyorum her birinize tek bir arkadas karar verin bana dm atsin tekiniz arkadaslar 2000 yolliycam rol yapin biraz ortalik senlensin
Mülayim6060
sinansrml63
Enişte
zeisy
Mulayim e atabilirsin istersen dost yada sinan a dagitabilir onlaar kesene bereketetiketledim arkadaslar rol yapmak isterse 500 atiyorum her birinize tek bir arkadas karar verin bana dm atsin tekiniz arkadaslar 2000 yolliycam rol yapin biraz ortalik senlensin
Mülayim6060
sinansrml63
Enişte
zeisy
sinan bana dm at iban isim kardesim 2000 atiyorum arkadaslara paylastir sen 500 rol icinSinan Güzel dağıtım yapar benim muhasebecimdir kendisi
2k ya roll yap basarabilirsin mi diyonSinan Güzel dağıtım yapar benim muhasebecimdir kendisi
Mülayim e at dostum ben illegal oynamıyorum zaten 3 adım yapar mülayimetiketledim arkadaslar rol yapmak isterse 500 atiyorum her birinize tek bir arkadas karar verin bana dm atsin tekiniz arkadaslar 2000 yolliycam rol yapin biraz ortalik senlensin
Mülayim6060
sinansrml63
Enişte
zeisy
Al sen Hollandalı dostla konuş yeni roll yap burdan mülayimPatladık Beyler patladık💣
Sana atsin sen haledersin2k ya roll yap basarabilirsin mi diyon