- 7,201
- 6,308
- 113
yok arkadaslara paylastir sen etiketledim 4 kisiye 5002k ya roll yap basarabilirsin mi diyon
yok arkadaslara paylastir sen etiketledim 4 kisiye 5002k ya roll yap basarabilirsin mi diyon
Attimsinan bana dm at iban isim kardesim 2000 atiyorum arkadaslara paylastir sen 500 rol icin
Maç çok hızlıyd malesef sağlık olsunPatladık Beyler patladık💣
4 kişiye yaptırayım diyor enişteAl sen Hollandalı dostla konuş yeni roll yap burdan mülayim
Yok tek yap sen ne farkeden ki herkes 0 çekiyor zaten bana atacağını da sana atsın o zaman 1k ile yap sen4 kişiye yaptırayım diyor enişte
Kesene bereket reisyok arkadaslara paylastir sen etiketledim 4 kisiye 500
He o olur isteyen payını atabilir 😀Yok tek yap sen ne farkeden ki herkes 0 çekiyor zaten bana atacağını da sana atsın o zaman 1k ile yap sen
Çok sağol dostum bol şanslarsinan yolladinm beyler ister tek kisi yapsin siz karar verin isterseniz etiketlediklerim herkez kendi yapsin karar sizin
Bu Araplardan adam olmaz enişteKaşla göz arası 27 attı Araplar yine
Muro sende iban at son olarak sana atıp geceyi kapatıyorum çok mücadele ettin biliyorumKesene bereket reis
Eyvallah dostum ✋sinan yolladinm beyler ister tek kisi yapsin siz karar verin isterseniz etiketlediklerim herkez kendi yapsin karar sizin
Bol şanslar kardeşim geceniz güzel geçsinEyvallah dostum ✋
Kaybetmemizimi kutluyon😀💣Tebrikler
Attim yeni konu aç 1k lik sayin mulayim beyKaybetmemizimi kutluyon😀💣